Problemer med bilder på Twitter

Som nevnt i innlegget om at våren endelig er her, har jeg store problemer med å legge med bilder på mine Twitter-meldinger for tiden. Det er et problem som har vedvart over lengre tid nå, selv om jeg har sett at det har kommet oppdateringer til Twitter-appen jeg bruker på min HTC Desire HD. En mobiltelefon jeg har hatt i over 2 år nå faktisk. Men selv om Twitter-appen og alle de andre appene man har på mobilen blir oppdatert jevnlig, er det lenge siden jeg har fått noen oppdatering til Android. I den verden er min mobiltelefon avlegs for lengst. Jeg har forstått det slik at mobilprodusentene ikke legger opp til at man får noe særlig mer enn en stor oppdatering av Android før de slutter å bry seg om «supporten» av de gamle mobiltelefonene. Derfor kjører jeg nå på Android 2.3.5, noe jeg nok kommer til å gjøre til mobiltelefonen min streiker og/eller blir byttet ut av andre årsaker.

Årsaken til at jeg nevner det, er at det muligens kan være at Twitter sin egen app for Android ikke er like kompatibel med min gamle Android 2.3.5 som den er med de nyere utgavene som er mer vanlig på mobiltelefonen nå om dagen. Jeg har ikke klart å finne noe ved å søke etter det på nett heller. Men problemer er ihvertfall at hvis jeg legger med et bilde til mine Twitter-meldinger, så blir meldingen aldri sendt. Det ser ut til at telefonen prøver og prøver, men etter en evig lang tid gir den bare opp med beskjed om at meldingen ble ikke sendt og har blitt lagret som et utkast. I starten virket det som det bare var på 3G den ikke klarte å sende meldinger med bilder og det fungerte utmerket på LAN, men nå fungerer det ikke på LAN heller.

Den siste gangen jeg klarte å legge ut et bilde på Twitter på 3G er tilbake til den 8. februar. Den 22. april er siste gangen jeg klarte å legge ut et bilde på LAN. Jeg er ikke akkurat den som bruker Twitter mest der ute sikkert, men ofte nok til at det irriterer meg en smule. Det har siden jeg startet å bruke Twitter i 2009 blitt 1.980 meldinger allerede faktisk. Det er jo som regel en grunn til at man ønsker å legge ved et bilde, og da er det liksom ikke det samme hvis man må droppe bildet. I tillegg ønsker man jo å legge det ut der og da, og ikke vente til senere når man er på LAN. Men det fungerer jo uansett ikke lengre, så det er liksom ikke noe alternativ heller.

Men per i dag har jeg altså ikke klart å finne ut hva som egentlig er problemet. Jeg bruker Twitter sin egen app for Android, og det er jo den som burde være mest up-to-date og fungere best, skulle man tro. Men slik er det åpenbart ikke. Er det andre som har problemer med å legge ut meldinger på Twitter med bilder med Twitter sin egen app for Android? Isåfall, hvilken versjon av Android kjører du på? Har du en mobiltelefon med Android 2.3.5 og alt fungerer som det skal? Det hadde også vært interessant å få en tilbakemelding på.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2013/05/09/problemer-med-bilder-pa-twitter/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.