Nye bilder av Audi TT

I tillegg til SEAT Leon Cupra som ble lansert i går, er det ikke til å stikke under en stol at Audi TT ligger mitt hjerte nært, veldig nært. Både når det gjelder den gamle modellen som kom i 1998 og den nye modellen som ble lansert 6. juni i år. Men det er ikke til å stikke under en stol at nye Audi TT er forholdsvis dyr. Rimeligste modell starter på 467.700 kroner for en Audi TT 2.0 TFSI med 200 hestekrefter. Skal du ha en 3.2 liters motor med 250 hestekrefter må du belage deg på å legge 680.900 kroner på bordet. Ønsker du i tillegg S-tronic (DSG) må du legge ytterligere 22.000 kroner på bordet før bilen er din.

Men de aller fleste pleier å legge på litt ekstrautstyr også. Pr. idag er det bare 3,2 literen som man får levert med quattro, men quattro skal også kunne leveres i kombinasjon med 2.0 TFSI senere. Det ryktes også at nye Audi TT bli utstyrt med dieselmotor senere. Dette har ikke blitt bekreftet enda, men det spekuleres i at den skal komme med 2.0 TDI med ett sted mellom 140 og 170 hestekrefter. Jeg har forøvrig idag fått 7 nye bilder av Audi TT av Audi Tyskland:

Lekkert, ikke sant? Klikk på bildene for større utgaver!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/19/nye-bilder-av-audi-tt/

1 kommentar

  1. Mistenkelig lik Porsche fra siden og bak, men fronten har jo et mer «hissig» Audi preg. Kul bil.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.