Mange bilder om dagen

Som dere sikkert har lagt merke til den siste måneden, tar jeg litt bilder jevnt og trutt når jeg er på jobb. Men selvfølgelig bare når jeg har tid til overs og det ikke er passasjerer i bussen. Det vil si at anledningen som ofest byr seg når jeg har litt tid til overs på jernbanen, Skjærhalden og slike steder. Det hender også at jeg har tid til ett par kjappe bilder når jeg står og venter på returen tilbake til Fredrikstad. Det var tilfelle på Tomb i ettermiddag. Bussen jeg har kjørt idag er samme buss som på søndag, en Volvo-buss med internnummer #157. Jeg tror denne bussen tidligere har gått for Norgesbuss i Oslo.

Da fikk jeg også anledningen til å ta ett par bilder av kapellet der ute. Jeg har i dag kjørt 3 turer til Engelsviken-Skjæløy, en tur til Torsnes og 2 turer til Saltnes-Tomb. Dette skiftet er som regel ganske hektisk, både pga biltrafikken ut av byen ved 15:45-tiden og ikke minst fordi det er mye passasjerer. Det er mange skolelever som skal hjem, både på turene til Onsøy vest og til Torsnes. Jeg har i dag også hatt med en barnehage fra Manstad til Fredrikstad og tilbake igjen på en senere tur. Det var i grunn bare den siste turen til Saltnes-Tomb kl 17:00 som var av den rolige typen.

Helt i starten tok jeg noen bilder med mobilen, men disse bildene er ikke akkurat så forferdelig mye å skrye av. Jeg må innrømme at jeg er imponert over bildene som mitt måned gamle Nikon Coolpix S9 leverer. Kameraet er ikke særlig større enn ett kredittkort, dog litt tykkere og har heller ikke ett objektiv som «stikker ut». Det er derfor utrolig hendig å ha med seg hele tiden og «knipse» når jeg har lyst til å dele noen øyeblikk med andre. Jeg har faktisk tatt rett under 500 bilder med kameraet allerede, og med bildene i bunn av dette innlegget har det blitt publisert 132 bussrelaterte bilder her på blog.kak.net iløpet av den korte tiden jeg har hatt kameraet! Jeg håper dere har glede av de bildene jeg legger ut. Alle er sikkert ikke like interessante, men jeg synes det er gøy å dele med dere hvordan min hverdag som bussjåfør er. Både positive og ikke fullt så positive sider og episoder.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/14/mange-bilder-om-dagen/

1 kommentar

    • Åsmund15 mars, 2007 kl 00:34

    Du ble observert i dag også. 14.35-avgangen til Engelsviken-Skjæløy

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.