Mindre hektisk tirsdag på jobb

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag denne uka kjører jeg akkurat det samme skiftet, og i går opplevde jeg rimelig stort trøkk på noen av turene, spesielt 15:00-avgangen til Øyenkilen-Vikane. I dag derimot var det nesten helt dødt på denne avgangen. Vanligvis er denne avgangen så smekk full at man har ståplasser til ett godt stykke ut i ruta. Men i dag var det merkelig nok dårlig med folk. Jeg synes det var dårligere med passasjerer på de andre turene mine i dag også.

Men etter å ha pratet med en av de andre sjåførene hadde ikke han opplevd noe mindre passasjerer, kanskje tvert i mot. Spesielt på 14:00-avgangen til Øyenkilen-Vikane var vist smekk full. Det virker derfor som om skoleelevene har vært ferdig tidligere på skolen i dag. Men det er heller ikke uvanlig at det er færre passasjerer på tirsdager enn det er på mandager. Det var faktisk så lite hektisk på 15:00-avgangen til Øyenkilen-Vikane at jeg måtte holde igjen 1 minutt på Fjeldbergtoppen før jeg kjørte til Fredrikstad over Mossik. Når jeg var på jernbanen i Fredrikstad var det hele 20 minutter til neste avgang til Gressvik-Åle. Jeg har derfor i dag hatt anledning til å ta noen flere bilder av Mercedes-bussen med internnummer #351.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/13/mindre-hektisk-tirsdag-pa-jobb/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.