Ny jobb!

Jeg har hittil jobbet med litt forskjellig, startet med en sommerjobb i en rørleggerbutikk, så var det media som stod for tur, som pressefotgraf i Fredrikstad-avisa Demokraten og Moss Dagblad. Etter nedskjæringer i Fredrikstad-avisa Demokraten var jeg en tur innom tele2 internet helpdesk hos Transcom før jeg endte opp som it-konsulent og jobbet med intern it-drift hos Communicate Norge i Halden. Nå har jeg lyst til å prøve noe nytt og har fått meg jobb hos Borg Buss her i Fredrikstad.

Jeg skal jobbe som bussjåfør i Fredrikstad og muligens også i Sarpsborg. Men først må jeg ta førerkortet på buss (klasse D). Dette er en særdeles dyr affære, men jeg slipper heldigvis å betale dette selv! Om jeg ender opp med ett intensivkurs i Trønderlag eller om jeg tar førerkortet på «normal måte» her i distriktet, vet jeg ikke enda. Men uansett er det nok ikke lenge til jeg er å treffe på en rutebuss i Fredrikstad-distriktet! 🙂 (Bildet er fra bussterminalen i Fredrikstad, tatt i mai 1998)

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/29/ny-jobb/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.