IP24 er helt utrolige!

På bakgrunn av at IP24 skulle tvangsinnføre en minimumsdebitering på alle eksisterende kunder fra 1. juni sendte jeg en mail til IP24 den 18. mai for å sjekke om dette faktisk var tilfelle og om det gjaldt fra 1. juni allerede. Jeg hadde ikke mottatt noen form for varsel om dette, bare hørt om det på IP24 sitt forum. Jeg skrev om dette her den 23. mai! Når jeg omsider fikk svar fra IP24 om at dette var tilfelle, ønsket jeg å si opp mitt abonnement så fort som overhodet mulig. Jeg fikk en bekreftelse på at mitt abonnement ville opphøre den 1. juni. Jeg skrev om dette her den 25. mai! Den 1. juni hadde mitt IP24-abonnement status som «Oppsagt/Ikke aktivt». Alt vel.

I dag den 29. juni har jeg derimot mottatt følgende mail fra IP24:

From: post@ip24.no
Sent: 29. juni 2006 16:55
To: teknisk@ip24.no
Subject:

Vår ref: Oslo 29.06.2006

Kjære kunde!

Briiz Telecom kjøpte opp IP24 i april 2005, og vi har siden da jobbet med å videreutvikle tjenester og produkter for IP24 kundene. Briiz Telecom er i dag en totalleverandør innen telefoni, og har tjenester og produkter innen IP-, GSM- og fasttelefoni. Totalt har Briiz Telecom ca 45.000 kunder og har en god kundeutvikling og en positiv økonomisk utvikling.

For ytterligere å styrke vår tjeneste for deg som kunde vil vi nå foreta noen endringer i vår prisstruktur og profilering. Vi ser det som formålstjenelig å legge alle våre salgs- og markedsaktiviteter inn mot Briiz Telecom slik at vi kan utnytte våre ressurser til det beste for våre lojale kunder. Dette fører til at du beholder de samme prisene som du i dag har på ditt IP24 produkt, men at vi fra 01 august 2006 innførerer en minimumsdebitering på 89,- per måned. Dette innebærer at de første 89 kr du ringer for allerede er inkludert i fastprisen! I tillegg vil faktura også utsendes fra Briiz Telecom.

Vi har i tidsrommet fra 28.05.2006 forsøkt å kontakte deg vedr nevnte prisjustering uten å lykkes. Vi kan heller ikke se at det har foreligget aktivt bruk av abonnementet den siste perioden. Vi vil derfor på bakgrunn av vedlagte skriv informere om at ditt abonnement vil opphøre fra 01.08.2006 da din aksept av prisendringene er manglende.

Dersom du ønsker å beholde abonnementet ditt hos Briiz Telecom må du kontakte vår kundeservice på e-post kundeservice@briiz.no eller ringe 815 69 100 innen 01.08.2006.

Med vennlig hilsen
Briiz Telecom Kundeservice

Jeg sendte følgende svar tilbake:

From: Ken-Arild Kristiansen [mailto:webmaster@kak.net]
Sent: 29. juni 2006 17:53
To: ‘post@ip24.no’
Cc: ‘kundeservice@briiz.no’
Subject: RE:

Dere mangler åpenbart oversikt over egne kunder og egen korrespondanse. Mitt abonnement ble oppsagt med virkning fra 1. juni 2006. Jeg har ikke mottatt en eneste epost eller telefonsamtale fra dere om dette temaet før jeg selv tok kontakt med dere for å forhøre meg om det stemte at dere ville innføre minimumsdebitering på mitt Zero-abonnement. Dette fikk jeg bekreftet og jeg ønsket derfor å si opp mitt abonnement hos IP24. Mitt abonnement opphørte derfor fra 1. juni 2006.

Dette til deres opplysning, siden dere åpenbart ikke er klar over det.

mvh
Ken-Arild Kristiansen
webmaster@kak.net
http://www.kak.net/

Noen som er imponert over IP24 og Briiz Telecom? Jeg har nå heldigvis BluePhone (ip-telefoni) fra Bluecom.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/29/ip24-er-helt-utrolige/

3 kommentarer

  • Arild Kristiansen29 juni, 2006 kl 20:12

  Dette er ren kryssing av oppsigelse dato for abbonnemanget og slapp håndtering, tidspunkt for registrering og oppfølging av kundemassen tror jeg. Men det er for lang tid fra 1.juni til 29.juni til at det kan aksepteres. Så fy for dårlig service, «kundebehandling» spør du meg. Hilsen A.K.

  • kak29 juni, 2006 kl 20:46
   Forfatter

  IP24 begynte å sende ut varsler til kunder 2 uker før den 1. juni med varsel om at minimumsdebitering ville gjelde fra 1. juni. Såvidt meg bekjent må man varsle slikt med minst 1 måneds varsel. Jeg har dog aldri mottatt noe slikt varsel. Den 18. mai sendte jeg en forespørsel til IP24 om dette også gjaldt meg, men fikk aldri noe svar, men etterhvert som det kom den ene motstridende meldingen etter den andre på forumet, så valgte jeg å forlate IP24. Jeg sa opp mitt abonnement den 25. mai. Den 27. mai fikk jeg svar på min opprinnelige henvendelse og at oppsigelsen var notert. Mitt abonnement ville opphøre 1. juni. Den 29. juni (idag) sender de ut en mail om at de ikke har klart å komme i kontakt med meg etter den 28. mai, det er kanskje ikke så rart når jeg slutta å bruke mitt IP24-abonnement den 25. mai, hvis det var dette nummeret de har prøvd å komme i kontakt med meg på. Hva med å sende en mail?? Det er også helt utrolig at de ikke har klart å oppdage at mitt abonnement allerede har vært opphørt i 29 dager, når de sender ut denne mailen?! Men på en annen side, veldig lite overrasker meg med IP24 etter alt det tullet og all den vinglingen som har vært den senere tid. Etter at IP24 ble kjøpt av Briiz Telecom har jeg inntrykk av at styringen har vært helt tilfeldig. Takke meg til BluePhone fra Bluecom!

  • Kent3 juli, 2006 kl 10:16

  Fikk mailen for et par dager siden, hvor jeg svarte jeg ønsket en skriftlig melding i vanlig postgang.

  I tillegg til det så har jeg begynnt å se etter andre leverandører… Men fikk vite hos nextgetnel at jeg ikke kan bruke IP telefonen min…. huff..

  – Kent.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.