IP24 er historie

Jeg har idag sagt opp begge mine abonnement/nummer hos IP24 på bakgrunn av de senere tids hendelser som jeg har skrevet om her! Jeg har isteden kjøpt meg «ringeminutter» med SkypeOut. 10 euro med ringeminutter blir omlag 79 kroner med dagends eurokurs. Siden Norge ikke er en del av EU blir man ikke fakturert mva og minuttprisen blir 13,2 øre når man benytter seg av SkypeOut. Som en test har jeg også valgt å kjøpe ett svenskt SkypeIn-nummer. Det koster 10 euro for 3 måneder (eller 30 euro for 12 måneder) og inkluderer telefonsvarer (VoiceMail). Det er synd at norske myndigheter satte en stopper for SkypeIn i Norge, for da kunne man fått norske telefonnumre. Det blir naturlig nok litt dyrere å ringe til ett svensk nummer enn ett norsk nummer. Fra telenor fasttelefon koster det 53 øre pr. minutt å ringe til Sverige. Har man telenor mini koster det 49 øre til norske fasttelefoner, så med det abonnementet blir prisforskjellen faktisk ikke så stor. Har man tele2 mobilabonnement koster det det samme å ringe til ett svensk nummer som det koster å ringe til ett norsk.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/05/25/ip24-er-historie/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.