Ikke helt frisk som en fisk om dagen

Nå er ikke det årsaken til at jeg har skrevet svært lite her siden november og frem til i dag. Med unntak av et par innlegg tidligere i dag. Det har vært lite «å skrive hjem om» og jeg har i tillegg hatt mye annet å henge fingrene i, både privat og på jobb. Men nå har det ihvertfall seg slik at jeg ikke er helt pigg om dagen. Det irriterende var at jeg var igjennom akkurat det samme i nesten 4 uker i november og desember. Jeg fikk altså noen få uker fri for kløing i halsen, harking, hosting og grønt slim. Men nå er jeg ihvertfall i gang igjen. Det startet allerede før sist helg, og det gjør sitt med nattesøvnen kan du si. De to siste dagene har jeg også vært hjemme fra jobb. Håper ikke dette blir like langvarig som forrige gang, da er det en viss fare for at jeg kommer til å bli passe irritert. Men i mellomtiden gjør man det beste ut av dagene.

Nå har jeg faktisk ikke kjørt buss siden julaften, men det har ingenting med å gjøre at jeg nå ikke er helt frisk å gjøre. For det er som sagt bare de to siste dagene jeg har vært hjemme fra jobb. Men vi har byttet ut våre gamle Ascom billettmaskiner med nye fra FARA. Oppstart var 2. januar og jeg har hatt hendene fulle med dette siden den tid. For å være nøyaktig så har jeg egentlig holdt på med det enda lengre enn det også, men det har vært planlegging og opplæring i forkant. Må si at innføringen av helt nytt billettsystem har gått mye bedre enn man kunne frykte, men noen småproblemer har vi selvfølgelig hatt. Har noen noen gang innført ett helt nytt data/billettsystem uten problemer? Det kan jeg ihvertfall ikke tenke meg. Opplys meg gjerne hvis det er tilfelle! Men så fort jeg er klar for å møte på jobb igjen skal jeg kjøre buss, ihvertfall de dagene jeg ikke har vernearbeid, møtedager eller andre alternative aktiviteter! Jeg har jo faktisk ikke brukt de nye billettmaskinene fra FARA i «drift/trafikk» enda. Det blir jo faktisk litt spennende å se hvordan det fungerer i praksis.

Hittil har jeg vel hatt varierende hell med å handle klær på nett. Det er mildt sagt en risikosport, spesielt hvis man kjøper fra utlandet. Kjøper man fra norske nettbutikker/forhandlere, er det som regel ikke noe problem å få byttet varene hvis det er noe feil og/eller feil størrelse, med unntak av fra DPR.no som jeg skrev om tidligere i dag. Men handler man fra utenlanske nettbutikker eller på ebay for den saks skyld, er man nok mer avhengig av å treffe på størrelser. I all hovedsak kjøper jeg alle mine klær på Dressmann i sentrum av Fredrikstad. Det er fordi jeg vet at de har klær som passer meg og som i tillegg har helt greie priser. Ulempen er at man ikke har tilgangen til det helt store sortimentet/variasjonen av klær. Dressmann XL (det finnes 5 butikker i landet) har også en egen nettbutikk, som nå i disse dager også har salg.

Så i løpet av en liten handletur i Dressmann XL sin nettbutikk har jeg skaffet meg følgende plagg for 1650 kroner fraktfritt tilsendt: Nevada new vintage olabukse, 2 x Hood jacket WDGM, Sweat hood WDGM, Geilo hood jacket, Milano ytterjakke og Zip&snaps genser. Det vil si en olabukse, 4 hettegensere, en genser og en ytterjakke! Jeg må si at det er mildt sagt et røverkjøp! Når jeg summerer den vanlige prisen på disse klærne skulle det bli den nette sum av 4193 kroner. Steike, det er mildt sagt et røverkjøp! 60 % avslag i forhold til den vanlige prisen må man vel se seg fornøyd med? Jeg er ihvertfall kjempefornøyd! De hadde flere bukser på salg, men bare den ene i riktig størrelse. De hadde livvidden min, men ikke benlengden. Jeg gidder ikke å kjøpe bukser som er for lange på beina, det lager bare en masse ekstraarbeid! Men tror jeg skal følge nøye med på nettbutikken til Dressmann XL fremover. For her kan man jo virkelig gjøre noen varp!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/02/02/ikke-helt-frisk-som-en-fisk-om-dagen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.