Elkjøp redder dagen!

Jeg har sett etter 2 GB XD minnekort til mitt Fujilfilm Finepix S6500 i det siste, for å se om jeg fant noen til en hyggelig pris. Både på nett og i butikkene. Hadde håpet å slippe å kjøpe på nett, da det blir unødvendig mye frakt bare for ett minnekort sin skyld. Derfor tok jeg en titt innom nettbutikken til Lefdal og Elkjøp tidligere i dag. Elkjøp skulle ha 289 kroner for 2 GB XD minnekort fra Lexar, mens Lefdal ikke skulle ha mer enn 179 kroner for den samme brikka. Så istedenfor å bestille bare en, bestilte jeg likegodt to brikker fra Lefdal og valgte Collect&Store, så kunne jeg ta turen innom Lefdal etter jobben og hente brikkene mine.

Jeg betalte for brikkene i kassa som vanlig og gikk til hentelageret for å få utlevert brikkene mine. Men vedkommende som skulle hente dem ble borte merkelig lenge og kom til slutt ut fra selve butikken uten brikkene. Det hadde vært noe galt med lagerbeholdningen deres og selv om det ifølge pc’en stod at det skulle være brikker på lager, var det ingen brikker å finne. Jeg måtte derfor få tilbake pengene mine og så for meg at jeg ikke fikk meg noen nye brikker. Men dama på Lefdal tipset meg om at jeg burde ta en tur til Elkjøp og vise dem Collect&Store-ordrebekreftelsen og henvise til prisgarantien dems. Så skulle jeg nok få brikkene til samme pris der.

Så det gjorde jeg, men ifølge Elkjøp-kundebehandleren, som forøvrig var utrolig rask til å spørre om jeg trengte hjelp når jeg stod og så på de minnebrikkene de hadde inne, gjaldt prisgarantien egentlig bare hvis de faktisk hadde den inne på lager. Jeg var ærlig, men man kunne selvfølgelig bruke en «hvit løgn» her. Men jeg fikk altså Lexar 2 GB XD minnebrikkene til 179 kroner stykket hos Elkjøp! De var priset til 349 kroner stykket i butikken, så det var ganske mye rabatt han la inn med andre ord! Hvem hadde vel trodd at Elkjøp skulle redde dagen? Men Lefdal: Det kan selvfølgelig skje slike feil, men ikke la det skje for ofte!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/12/elkjop-redder-dagen/

11 kommentarer

Hopp over til kommentarskjema

  • Robban12 august, 2009 kl 21:56

  Hva???? Har Elkjøp slått seg eller? Dette hadde jeg ikke trodd om de. Vil jeg nevne Lefdal, nei. Det er gobutikken min og alle kan gjøre feil. Til og med Lefdal 🙂

  • kak12 august, 2009 kl 22:10
   Forfatter

  Hehe, jeg er lettere sjokkert over at jeg har hatt to positive opplevelser med Elkjøp på så kort tid! Nå står ikke verda til påska, for si det sånn!

  Men det er jo hyggelig at de overrasker! Men Lefdal er fortsatt mitt hovedvalg. Er jo en grunn til at jeg endte opp med å bestille fra Lefdal i første omgang. Prisen hadde selvfølgelig litt å si også da! 😉

  • Jahn-Ivar Emberland13 august, 2009 kl 15:17

  Elkjøp trikser for mye og har aldri ting på lager. Og Elkjøp eier Lefdal, som ofte ikke er stort bedre… ;-(

  • kak13 august, 2009 kl 15:25
   Forfatter

  Elkjøp har jeg ganske mange dårlige erfaringer med, men det er faktisk første gang jeg har hatt «problemer» med Lefdal. Men nå reddet jo faktisk Elkjøp dagen denne gangen! Det jeg ofte sliter med på Elkjøp er å få hjelp, de enser en aldri og for ikke å snakke om at de ALDRI har lokketilbudene deres på lager!

  Men de to siste gangene jeg har hatt med Elkjøp å gjøre, så har de overrasket stort! 🙂

  • Jahn-Ivar Emberland13 august, 2009 kl 20:39

  Desto mer overrasket når det skjer noe positivt… 😉

  • larsen4 september, 2009 kl 11:23

  2 GB XD kort fikk jeg til 99kr på elkjøp. elkjøp er bra butikk

  • kak4 september, 2009 kl 17:54
   Forfatter

  Elkjøp har selvfølgelig noen gode tilbud nå og da, det har jeg aldri nektet for! MEN, det som gjør at jeg har litt problemer med Elkjøp, er at jeg har dårlig erfaring med deres lokketilbud (og mange med meg) og service’n de yter.

  Nå har jeg riktignok fått veldig positive overraskelser de to siste gangene jeg har vært i kontakt med Elkjøp. Håper det fortsetter slik! Men i utgangspunktet velger jeg Lefdal.

  • Lars Ivar K29 september, 2009 kl 01:07

  Jeg forøvrig har vært veldig skeptisk til å handle på elkjøp på dikeveien, men etter at noen av staben har blitt byttet ut med nye på f.eks brunevarer, synes jeg det har skjedd gode forandringer der 🙂 Har fått mye god hjelp de siste gangene fra en ny kar der, senest idag!

  • blogues11 desember, 2009 kl 12:18

  Lefdal er jo eid av Elkjøp da så det er jo samme rææælet ;—D

  • kak11 desember, 2009 kl 17:19
   Forfatter

  DET vet vi da, blogues, men det ser bare rett og slett ut til å fungere så mye bedre på Lefdal! Både når det gjelder kundeservice, varer på lager (med unntak av i dette tilfellet da) og oppfølging i ettertid! 🙂

  • Robban11 desember, 2009 kl 23:51

  Lefdal, hvertfall den i Dikeveien, kan det med service og oppfølging av sine kunder.

  Jeg vet ikke hvor mye her som er kjøpt hos de, men jeg vet pc, vaskemaskin, kjøkkenartikler blant annet er kjøpt der og hver gang jeg er innom kommer selgeren bort og spør hvordan jeg trives med produktet.

  Det samme gjelder Elgiganten på Nordby som også husker meg, kan ha noe med at jeg er veldig sær og slikt, og spør hvordan kameraet fungerer eller støvsugeren.

  Så Elkjøp Norge har litt å lære av sine svenske kollegaer og norske søsterkollegaer i Lefdal.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.