Vesterøy om dagen

Det overrasker sikkert ingen at jeg kjører Vesterøy i sommer, det er jo der jeg kjører hver eneste sommer så. Skiftplanen jeg sitter på til daglig, Hvaler diverse, forsvinner som dugg for solen så fort skolens sommerferie er her. Derfor må jeg kjøre noe annet, Vesterøy er mitt førstevalg! Det var jo også Vesterøy som var den første skiftplanen jeg havnet på når jeg ble fast ansatt bussjåfør hos BorgBuss. I tillegg til at jeg kjører på Vesterøy hver eneste sommer, har jeg også kjørt på Vesterøy et år for en sykemeldt sjåfør. Det er med andre ord en skiftplan jeg er godt kjent med. Sommerutgaven av Vesterøy ser riktignok litt annerledes ut enn ellers i året, da den faktisk består av 50% av skift fra min egen skiftplan Hvaler diverse.

Arbeidstiden er som jeg er vant til, jeg jobber aldri senere en kl 18 og jeg jobber bare hver 4. lørdag. Og det er enda mer Hvalerkjøring enn jeg har til daglig. Til det bedre med andre ord! De rutene jeg kjører nå om dagen er i all hovedsak Skjærhalden, Vesterøy, Torsnes og en og annen tur til Engelsviken-Skjæløy og Saltnes-Tomb. Lørdagsskiftet er identisk med det jeg kjører ellers i året, det inneholder Skjærhalden-Botne, Alshus-Lunde, Glombo-Langøya, Lisleby, Torsnes og Glommaringen. Hittil har jeg bare hatt ett skift hvor jeg har stått opp tidlig (kl 05.00 i dag), men fra uka av blir det mildt sagt andre bollær. Vesterøy består nemlig av ei uke med midtskift (start kl 11 eller 12), ei uke hvor jeg starter kl 7 og to uker hvor jeg starter enten kl 5.30 eller kl 12. Når jeg skal være på Vesterøy kl 5.30 om morgenen må jeg faktisk opp før kl 4 om natta. Jeg velger ihvertfall å kalle det natta når det er på feil side av kl 4. Fordelen er jo selvfølgelig at man er ferdig litt over kl 14!

Bildene til dette innlegget er av busser jeg har kjørt de siste månedene. Det har vært få innlegg og defor har bildene hopet seg opp litt. Deriblant bilder av vår siste manuelt girede buss #108 som den 1. september kjøres til Kosovo!

                                                

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/07/03/vesteroy-om-dagen/

1 kommentar

    • Rune2 august, 2012 kl 00:59

    Flotte bilder

    Hvilken rutenummer kjører 94 (AR55160) den gammle gule volvoen skolebuss på?

    Hvilken buss nøyaktig er den på siste bilde 191 (UA19733), ser ut som en slags Volvo Vest?
    Hvilken rute eller skolerute nummer kjører den på?,hører denne til Fr.stad avdelinga?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.