Fast ansatt på Vesterøy

Etter å ha kjørt buss for Borg Buss som fast vikar i tett oppunder ett år, er jeg fast ansatt bussjåfør på Vesterøy-planen fra 1. oktober! Det er ikke til å stikke under en stol at jeg er veldig glad i kjøring på Hvaler, jeg er derfor veldig fornøyd med å ha havnet på Vesterøy-planen! Vesterøy-planen har også kjøring til Skjærhalden og Torsnes i tillegg til Vesterøy. Det er også en del skolekjøring ute på Hvaler-øyene i tillegg til minibussen på Hvaler. Noen vil kanskje se på det som en stor ulempe å være stasjonert på Vesterøy når man ikke bor på Hvaler selv, men de kilometerne ut til Nesset på Vesterøy tar ikke så lang tid å kjøre. Jeg har tatt turen ut til Bratte Bakke og Nesset på Vesterøy med bil i dag for å se hvor lang tid det tar. Det kan nemlig være greit å vite før jeg begynner å kjøre på Vesterøy. Det skjer nemlig allerede fra i morgen av!

De siste 3 ukene har jeg kjørt for en sjåfør på Hvaler Diverse som har kjørt på Vesterøy, på den plassen som jeg overtar fra 1. oktober. Det ble derfor bestemt at vi bytter 2 uker før jeg er fast ansatt på Vesterøy! Turen fra Veum til Bratte Bakke viste seg å ta 20 minutter og turen til Nesset på Vesterøy tok 24 minutter. Jeg regner derfor med at jeg vil klare meg fint med å beregne 40 minuter ut, da har jeg 15 minutter å gå på, være seg pga trafikk eller rett og slett at det tar noen ekstra minutter før jeg kommer meg avgårde hjemmefra. Fra og med mandag vil jeg derfor ha en mye mer forutsigbar arbeidstid, for ikke å snakke om at Vesterøy-planen ikke har kjøring på kveld og helg. Jeg vil i tillegg ha fri en torsdag hver 5. uke. Jeg vil i hovedsak begynne kl 06:50, noen ganger kl 5:30 og noen ganger kl 12:45. De dagene jeg kjører minibussen (man starter 6:50 med skolekjøring før man skifter til minibuss) vil jeg være ferdig for dagen kl 15:10. På de andre skiftene er jeg ferdig kl 16:00, 16:10 eller 16:45. Skiftet som starter kl 12:45 er ferdig kl 18:25. Det vil si at jeg aldri vil være ferdig noe seinere enn kl 18:25, men i hovedsak en gang mellom 15:10 og 16:45.

Hittil har jeg ikke vært nedom alle de stedene som man kjører med Vesterøy-ruta, men Utgårdskilen, Papperhavn og Bukta (Papper) har jeg vært. De stedene som gjenstår er Spjær, Sydengen og Bernhardsmyra. Sistnevnte kjøres med minibussen og alle de 3 stedene har jeg fått forklart hvordan man kommer seg til, og hvor man skal snu. Det vil nok derfor gå veldig bra! Neste uke skal jeg kjøre stor buss hele uka og torsdag skal jeg ha fri. Det er ihvertfall slik skiftplanen ser ut, men det kan jo hende de har behov for hjelp i Fredrikstad på torsdag. Uka etter kjører jeg minibuss mandag, tirsdag, onsdag og fredag. På torsdagen kjører jeg stor buss. Når disse to ukene er omme er jeg fast ansatt bussjåfør på Vesterøy fra mandag 1. oktober! 🙂 De 4 siste bildene nedenfor er fra Nesset på Vesterøy hvor bussene er stasjonert. Vi har også en buss og minibussen stasjonert i Bratte Bakke.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/09/16/fast-ansatt-pa-vesteroy/

2 kommentarer

  • Linda Kristiansen16 september, 2007 kl 20:06

  Så utrolig moro at du har fått fast:) Det viser at du er en flink og trofast sjåfør:) Stå på,Ken:) Jeg er stolt av deg!!!

  • thomas21 november, 2007 kl 21:57

  halla, grattis med ruta da, hørtes bra ut! snart et det jul å, tiden går alt for fort,hehe
  mange hilsner til dere begge.
  mvh
  thomas.a.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.