Colin McRae drept i helikopterkrasj

Rett etter kl 17 i går norsk tid kræsjet ett helikopter som tilhørte Colin McRae ikke langt fra familiens hus. På det tidspunktet var det ikke sikkerhet rundt hvem som førte og befant seg i helikopteret. Det eneste politiet ville bekrefte var at alle ombord hadde omkommet. Rett før midnatt ble det dog bekreftet av Colin McRae’s agent at Colin McRae var ombord. Det samme med Colin McRae’s sønn på 5 år, en annen voksen person og hans spedbarn. Alle er bekreftet omkomne. Øynevitner har uttalt at de så helikopteret brenne før det styrtet i nærheten av familiens slott sør i Skottland. Den offisielle identifiseringen vil bli foretatt i dag.

Når jeg først leste om det på norske nettaviser i går ettermiddag håpte jeg i det lengste at Colin McRae ikke hadde vært ombord i helikopteret, men dette ble som sagt bekreftet rett før midnatt. Det er utrolig trist å miste en så stor rallystjerne i en så ung alder. Colin McRae ble bare 39 år gammel og hans sønn var 5 år. Colin McRae etterlater seg kone og en datter på 8 år. Med dette har Storbrittannia mistet 3 store rallystjerner i løpet av 2 år. Michael Park døde etter en ulykke i Wales Rally GB som kartleser for Markko Märtin den 18. september 2005. Richard Burns døde den 25. november 2005 av hjernesvulst. Colin McRae døde i en helikopterkræsj i går. Colin McRae vant 25 wrc-løp, det første i 1993 og det siste i 2002. Colin McRae var dog aktiv innen rally til det siste, men ikke fulltid i WRC. Les mer om ulykken her: vg.no, dagbladet.no, aftenposten.no, timesonline.co.uk og motorsport.com. Les også Tidenes mest spektakulære rallyfører er død!

Hvil i fred!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/09/16/colin-mcrae-drept-i-helikopterkrasj/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.