Rallyførerne hyller Colin McRae under Rally Catalonia

Under helgens Rally Catalonia kjører alle rallyførerne med det skotske flagget og navnet til Colin McRae på bilen og hjelmen. Dette for å hylle den største føreren i rally noensinne. Colin McRae døde i en helikopterulykke nær sitt hjem den 15. september i år. Colin McRae ble gravlagt i Skottland den 26. september og fredag hyllet flere hundre i rallymiljøet Colin McRae. For de av dere som lurer på hva Colin McRae MBE står for, så betyr det at Colin McRae var «Member of the Order of the British Empire». Colin McRae ble utnevnt til MBE i 1996. Mer om helgens hyllest av Colin McRae på dagbladet.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/10/06/rallyforerne-hyller-colin-mcrae-under-rally-catalonia/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.