Rally Norway i 2007!

Norge ble idag tildelt en VM-runde i rally (WRC), nærmere bestemt Rally Norway fra 14. til 18. februar 2007! Henning Solberg som var suveren vinner av kandidatløpet Rally Norway i februar i år er selvfølgelig usannsynlig glad for dette! Hvis Rally Norway blir en suksess i 2007 får Norge også sjansen til å arrangere Rally Norway i 2008. Nå får vi krysse alle fingre og tær for at dette skal gå bra! Jeg for min del må begynne å planlegge hvordan jeg skal få oppleve norges første VM-runde i rally neste år!

Dette bare jeg få med meg! Petter Solberg hadde ikke anledning til å delta i kandidatløpet i år, men neste år vil vi se både Henning og Petter Solberg konkurrere på norsk snø! Samtidig som Norge ble tildelt VM-runden neste år i Paris idag, ble det ikke vedtatt at 2007-sesongen bare skulle bestå av 9 løp fra januar til juni, for så å starte 2007/2008-sesongen på høsten. Sesongen blir derfor slik vi har vært vant til. Lillehammer-OL i 1994 var selvfølgelig stort for Norge og hadde stor markedsføringsverdi, men tenk på hva en årlig VM-runde her i Norge vil bety for Norge! Med opptil 33 millioner tv-tittere på hvert VM-løp vil Rally Norway nå ut til store deler av verden!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/05/rally-norway-i-2007/

1 kommentar

    • ThomasRino5 juli, 2006 kl 16:55

    Helt fantastisk. Og jeg gleder meg. 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.