Mattias Ekström skal kjøre Skoda Fabia WRC igjen!

Mattias Ekström som har rally som «hobby» ved siden av DTM-kjøringen for Audi, skal igjen være offisiell Skoda-fører i rally-VM (WRC). Mattias Ekström erstatter Harri Rovanpera i Rallye Deutchland i august. Mattias har fått dispansasjon av Dr. Wolfgang Ullrich, motorsportsjefen hos Audi til å kjøre Rallye Deutchland mellom DTM-løpene på Norisring og Nürburgring. Dette er som sagt ikke første gang Mattias er med i rally-VM, senest i Sverige i år som offisiell Skoda-fører. Han lå på en ekstremt fint 5. plass før en liten feil sendte han ut av løpet. Han har tidligere vunnet rally-vm-løp i Gruppe N. Men Mattias har i hovedsak deltatt i Rally Sweden, så hvor mye rallyerfaring han har på asfalt er jeg usikker på. Men siden Skoda velger å erstatte Harri Rovanpera med Mattias Ekström i Rallye Deutchland, går jeg ut ifra at han har en del erfaring og at Skoda har troen på Audi-fabrikksføreren!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/05/mattias-ekstrom-skal-kjore-skoda-fabia-wrc-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.