Mattias Ekström tilbake i DTM-ledelse etter 2. plass på Mugello

Resultatet i gårsdagens DTM-løp ble kanskje ikke så bra som man hadde håpet på etter at Audi hadde kvalifisert seg til alle de 5 fremste startplassene, men for Mattias Ekström sin del gikk det veldig bra. Mattias Ekström startet fra pole position og hadde nok håpet å vinne dette løpet, men etter en safety car-periode som ødela en del for Mattias, endte han på en fin 2. plass. Mika Häkkinen var ferdig med sine 2 pit stops når safety car kom ut, mens de aller fleste heiv seg inn i pit lane for å foreta sine pit stops. Dette skapte ett kaos uten like. For Martin Tomczyk sin del gikk det hele skeis når han spant av banen etter sitt pit stop. Det var flere kræsjer under dette løpet og det var totalt 8 av 20 som ikke fullførte løpet.

Mike Rockefeller og Tom Kristensen endte til slutt på en 6. og 8. plass, etter å ha startet fra henholdsvis 8. og 2. startposisjon. Med dette resultatet gikk Mattias Ekström opp i DTM-ledelse igjen med 32 poeng. På 2. plass ligger Bernd Schneider med 25,5 poeng og på 3. plass ligger Bruno Spengler med 22 poeng. De andre Audi-førerne Martin Tomczyk og Tom Kristensen ligger på henholdsvis 6. og 13. plass med 20 og 5 poeng. Dette løpet gikk live på Motors TV, som jeg abonnerer på, men siden jeg var på jobb i går ettermiddag, hadde jeg dessverre ikke mulighet til å se løpet live. Jeg krysser fingrene for at jeg har fri neste gang! Neste løp er på Zandvoort den 29. juli. Mer om dette på dtm.de!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/07/16/mattias-ekstrom-tilbake-i-dtm-ledelse-etter-2-plass-pa-mugello/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.