Nytt tak på huset

Det er nok ingen nyhet for de som titter innom bloggen min nå og da at det den siste ukene har blitt lagt nytt tak her hvor jeg bor. Først ble vi bokstavelig tatt på senga når de begynte å montere stillaset, så ble vi tatt på senga når de begynte å ta ned den gamle taksteinen og kaste den ned i en kontainer på baksiden av huset. Det har vært litt over pari bråk her i gården i juni og juli kan du si. Det hører også med at i sammenheng med monteringen av stillaset mistet vi tv-signalene våre, da stillasefolkene fra Fosby like godt hadde vridd på parabolen for å få plass til stillaset. Når de ankom i går for å fjerne stillaset fikk de raskt beskjed om at de måtte være mer nøye med parabolen denne gangen, ellers kom det en ny regning!

Det er vel ikke til å stikke under en stol at det ikke akkurat har vært pent her mens stillaset har stått oppe, men når jeg kom hjem fra jobb i går var stillaset borte vekk. Endelig kunne man se huset igjen, nå med ett nytt og flott tak! I tillegg til ny papp, lekter, takstein og beslag på pipa, har det også blitt montert nye takrenner rundt hele huset. Det eneste som er litt kjip, er at pga sikringen av stillaset har det blitt etterlatt en mengde hull i panelet på huset, noe jeg håper at de vil tette igjen. Jeg tok noen kjappe bilder med mitt Nikon Coolpix S9 for å vise hvordan det ble seende ut. Her er også ett bilde av det nyklipte gresset. Det var bra at jeg fikk klipt gresset på mandag, for allerede mandag kveld og tirsdag regnet det. I dag har det vært bedre vær, og jeg har faktisk endt opp med å ha fri i dag. Det er «NA» ifølge min skiftplan i dag, det vil si nærmere avtale. Hvis jeg ikke blir tildelt noe skift, har jeg i praksis fri med betalt. Siden jeg ikke har hørt noe fra Borg Buss enda, med unntak av om morgendagen, kan jeg nok slappe av resten av dagen! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/07/18/nytt-tak-pa-huset/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.