Nytt tv-bord!

Vi var på Ikea på fredag og shoppet litt for å «fornye» stua litt. Nytt tv-bord, noen Billy-hyller, en Benno-hylle, 2 Detolf skap og noen småting som lamper, servietter og annet småsnacks som man alltid har med seg hjem fra Ikea. Det er rett og slett klin umulig å være på Ikea uten å ha med seg en masse mer enn planlagt! 😀 Forløpig har tv-bordet og Benno-hylla blitt skrudd sammen, jeg har hatt jobben med å koble fra og montere tv og stereoanlegget igjen, og resultatet ble som du ser til høyre! Flere bilder kommer når resten er klart!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/09/nytt-tv-bord/

1 kommentar

    • Kim13 juli, 2006 kl 14:58

    Meget sant at det er uungåelig å få med seg mer enn planlagt fra ikea. Men det er litt av det spennende med ikea og. Enten om man lurer seg selv eller om man faktisk har en masse penger og finner ut at en har råd til mer enn en kunne ane.

    Bra resultat! Blir kjempestæsjt. Vi skal også på ikea når vi får overtatt leiligheten 😛 wee.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.