Godt Nytt År!

Nå er jaggu nyttårsaften her igjen. Fortsatt ingen snø, og det er varmegrader i lange baner. Det har vært litt kuldegrader og glatte veier denne uka, men de siste dagene har det vært regn, tåke og annet drittvær. Jeg for min del er mer fornøyd med regnvær enn snø, da jeg ikke er noe særlig glad i snø. Ikke går jeg på ski, jeg hater å måke snø og jeg synes det blir unødvendig kronglete på veiene når snøen laver ned. Spesielt hvis det kommer i så store mengder som sist vinter. Derfor kan snøen holde seg langt vekk for min del, spesielt når vi ikke fikk en hvit jul i år. Da kan det være det samme liksom. Jeg må dog innrømme at hvit snø gjør tilværelsen lysere og det er vakkert med snø, men man kan ikke få i både pose og sekk.

Jeg jobbet forøvrig i går, fra 9:30 til 18:15. Jeg startet dagen med en tur til Utgårdkilen på Vesterøy for første gang. Det var i grunn ingen hokus pokus å kjøre den ruta, da det bare var å kjøre opp Bratte Bakke og kjøre så langt man kan uten å ta av «hovedveien». Da ender man opp nede i Utgårdkilen hvor man finner en stor snuplass! Neste tur var til Saltnes-Tomb og resten av dagen var turer til Skjærhalden. Bare den siste var rundt halve Kirkøy (Botne, Bølingshavn). Det var i grunn ganske stille og rolig på bussen i går, men været skiftet fra tur til tur. Det varierte kraftig hvor mye det blåste og regnet og på siste tur hjem fra Skjærhalden måtte jeg holde 40 km/t over alle bruene pga den sterke sidevinden. Neste uke skal jeg forøvrig kjøre på Lisleby-planen igjen, og skal derfor kjøre diverse «byruter» og Glommaringen. Deilig med stadig forandringer! Det skal vanskelig la seg gjøre å gå dritt lei noen av rutene!

I dag har jeg hatt gleden av å sove lenge og slappet fullstendig av, og siden vi skal feire nyttårsaften hos ett vennepar av oss som bor på Kapellfjellet her i byen, blir det ikke så mye styr her hjemme heller. Faren min kommer en tur innom nå om ikke lenge, så litt rydding har det selvfølgelig blitt. Det eneste vi skal gjøre før vi drar avgårde er å lage noe mat som vi skal bidra med (sweet chili marinert skinkestek, paprikapoteter og saus), tatt en dusj og fått på seg finstasen. Såvidt jeg har skjønt blir det masse god mat å kose seg med på Kapellfjellet i kveld! For de som ikke er kjent i byen, Kapellfjellet er ved roten av Fredrikstadbrua på vestsiden, og man har derfor panoramautsikt til alt som måtte skje rundt i hele Fredrikstad sentrum og omegn! Ypperlig sted å være på nyttårsaften! Vi har tidligere dratt opp dit for å se på nyttårsfeiringen! 🙂 Med dette vil jeg ønske dere alle ett riktig godt nytt år!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/12/31/godt-nytt-ar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.