Ny Jabra BT500v

Da eieren av Jabra BT250v‘en jeg tok i bruk når jeg fikk min nye Nokia 6125 og ble Telenor Mobilkunde gjerne ville ha sin Jabra tilbake, har jeg valgt å kjøpe en Jabra BT500v isteden. Jeg kjøpte den faktisk den 13. desember, har bare vært litt treig til å skrive om det her… Den har bedre batterikapasitet (300 timer standby / 12 timer taletid vs 200 timer standby / 7 timer taletid) er fysisk litt mindre (i hovedsak smalere) og har bedre lydkvalitet enn Jabra BT250v. Men jeg ser at Jabra BT250v nå også har kommet i ny utgave som har bedre batterikapasitet, 300 timer standby og 10 timer taletid. Det er tydelig at Jabra-produktene stadig er i utvikling og forbedring! Jeg var kjempefornøyd med Jabra BT250v’en jeg brukte i litt over en måned, men må si at jeg er enda mer fornøyd med Jabra BT500v’en! Den nye har også mulighet for å lades via medfølgende USB-kabel. (i tillegg til ordinær lader) Ute etter en slik bluetooth handsfree til fornuftig pris? Ta en titt hos Clas Ohlson! Jabra BT250v og Jabra BT500v!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/12/27/ny-jabra-bt500v/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.