Telenorkunde igjen

Etter å ha vært både Netcom- og Telenor-kunde igjennom noen år, valgte jeg å gå over til Netcom kontant i 2000. I en periode hadde jeg også mobiltelefon i jobben. I slutten av 2001 var jeg tilbake til Netcom kontant igjen, før jeg i januar/februar 2005 gikk over til Tele2 Scratch Kontant. Netcom kontant var ikke konkurransedyktige på pris, og jeg valgte derfor å hoppe på de gode prisene til Tele2. Frem til idag har jeg vært Tele2-kunde, men den senere tid har jeg sett meg litt lei på problemer med påfyllingstjenesten til Tele2. Det er rimelig håpløst å få fylt opp ett abonnement som kun kan fylles opp på internett når internettjenesten ikke fungerer som den skal. Da hjelper det svært lite om man både har penger på konto og kontanter. Når jeg for noen uker tilbake at Telenor skulle sette ned ringeprisen til andre nett på sitt FriFiks-abonnement, ble det rett og slett for fristende. 59 øre til fasttelefoner og telenor mobil har det vært hele tiden, men til andre nett kostet det 99 øre.

Men fra 1. november ble prisen til andre nett satt ned til 59 øre. Nå skulle det også være gratis å bruke MobilSvar. Derfor ble en bestilling på Telenor FriFiks bestilt, og idag kl 15:07 var telefonnummeret mitt ferdig portert over til Telenor! Jeg har også valgt å kjøpe meg en ny mobiltelefon, ene og alene fordi jeg ønsket å kunne bruke Bluetooth handsfree når jeg sitter i bussen og kjører. Valget endte på en Nokia 6125 og en Jabra BT250v handsfree. Det er litt uvant med ny mobiltelefon, ikke minst fordi det er en «flippe-telefon», men det venner jeg meg nok fort til. Den har også mulighet for minnekort (microSD), mp3-avspilling og har 1,3 mp kamera. Sistnevnte tar ikke bilder av allverdens kvalitet, men det duger i krisefall, hvis jeg skulle ønske å forevige et eller annet. Aller helst kunne jeg tenke meg ett lite kamera ala Canon IXUS 60 eller Fujifilm Finepix F11. Dette er kameraer som tar strålende bilder og som er små nok til at man kan ha dem med seg hele tiden. Ett digitalt speilrefleks blir rett og slett for stort og voldsomt til å ha med seg hele tiden. Hvis kameraet er lite nok, er det mye større sjangse for at man tar det med seg «hele tiden», selv om man i utgangspunktet ikke vet om man skal ta noen bilder den dagen eller ikke. Det var ihvertfall slik når jeg hadde mitt første digitalkamera i 2000, ett Canon IXUS 300.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/11/06/telenorkunde-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.