Nå er jeg tilbake bak bussrattet igjen

Nærmere bestemt på mandag var jeg tilbake etter å ha vært sykemeldt en god stund! Det er ikke til å stikke under en stol at det var tøft å begynne å jobbe igjen. Nå er ikke det å være bussjåfør det fysisk mest krevende jobben, men man står opp til umenneskelige tider. I tillegg bør man være 100% konsentrert hele tiden, ellers går det fort galt i trafikken! Jeg startet «pent» med at jeg begynte kl 07.05 på mandag og tirsdag, men på onsdag og torsdag begynte jeg kl 05.25. Det vil si at de to siste dagene har jeg vært oppe kl 03.45 i svarte natta. Når man står opp før kl 04.00, så vil jeg påstå at det fortsatt er natta! Svart som i natta er det fortsatt også.

Hvis man ser bort fra utfordingen med å stå opp så tidlig, så har det i grunn gått veldig greit. Jeg har ikke gjort noen større «feil» enn at de har vært mulig å rette opp der og da. Det vil si å kjøre litt feil, glemme å kjøre av når jeg skulle osv, men så lenge man får rettet det opp med å snu og kjøre tilbake, så er det ikke noe stort problem. Litt sånt må man vel regne med når man er tilbake etter så lang tid. Men absolutt alt er nytt på jobben om dagen. Bussene er nye, skiftplanene er nye og vi må forholde oss til nye ting som alkolås og Falck Sirius. Dette er i utgangspunktet ting man bare logger på og «blåser i», men det blir til at man følger litt med på tilbakemeldingene man får fra Falck Sirius. Det vil si, jeg har ikke fått så veldig mye tilbakemeldinger, først på onsdag fikk jeg mitt første utslag.

Og utslaget fikk jeg i svingen ved Kråkerøy kirke i retning Fredrikstad. Der har jeg vært vant til å ligge i 60 km/t, men det var tydeligvis litt for fort ifølge Falck Sirius. Så på neste tur senket jeg farten til 50 km/t og det ga ikke noe utslag. Jeg for min del synes ikke at 60 km/t igjennom den svingen er noe særlig å snakke om, men nå er det et eget system (Falck Sirius) som skal mene noe om alt man foretar seg i bussen. Men det er bare å slakke av litt og ta det litt penere neste gang, så slipper man å få utslag. Iløpet av disse 4 første arbeidsdagene denne uka, var dette det eneste utslaget jeg fikk på Falck Sirius. Men selv med det utslaget var totalinntrykket og tilbakemeldingen jeg fikk når jeg logget ut av Falck Sirus «grønt». Og det er jo det som er målet.

Jeg har også kjørt en tur Glommaringen i går og i dag med de nye 15 meters gassbussene! Glommaringen går jo også fra andre spor enn før i Fredrikstad, nemlig spor 7 og 8. Ellers var det gøy med det nye systemet for holdeplassannonsering ombord i Glommaringen! I tillegg var det ikke nødvendig å endre teksten for destinasjon i skiltkassa på Glommaringenbussene lengre. Dette ordner seg selv, så lenge man har lagt det inn riktig i første omgang. Og siden jeg overtok bussen av en annen sjåfør som hadde kjørt en eller flere turer på Glommaringen alelrede, var dette stilt inn og fungerte utmerket! Så da er det bare å kjøre og se glad ut!

En annen ting som er nytt i forhold til sist jeg kjørte buss, er at vi har fått bankterminaler i alle bussene! Og det må jeg rett og slett er  genialt! Det kan ta litt ekstra tid hvis det blir mange av dem på en tur, men det gjør det utrolig lettvint for passasjerene og vi får inn mindre kontanter på bussen! Sistnevnte ser jeg på som ett stort pluss!

Det er forøvrig ekstra hyggelig å få mange positive tilbakemeldinger fra kollegaene mine om at jeg er tilbake på jobb igjen! Det er alltid hyggelig å høre at man har vært savnet og at det er hyggelig å se meg tilbake på jobb! Det er også veldig hyggelig å være tilbake i gjenge igjen, selv om det hittil har vært en ganske slitsom affære. Men det har med å gjøre at det tar litt tid å venne seg til å stå opp tidlig om morgenen og komme inn i rutinene igjen!

Nå har jeg derimot ferie ut neste uke, da jeg i morgen drar til Kosovo! Så da blir det en ny «oppstart» på jobb etter ferien den 14. april!

        

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2014/04/03/na-er-jeg-tilbake-bak-bussrattet-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.