Ny mobiltelefon igjen og igjen

Det er ikke til å stikke under en stol at vi har fulgt med Nokia 6300 siden den ble første gang annonsert i november 2006. En utrolig lekker telefon med alt det man trenger. Den har dog ikke 3G, men det trenger man heller ikke! Når den dukket opp i nettbutikkene for en måned siden la vi inn en forhåndsbestilling på Nokia 6300 hos mpx.no. Leveringsdatoen på telefonen har dog blitt utsatt ett par ganger, og den siste (og bekreftede) leveringsdatoen hos mpx.no var 30. mars. Lefdal derimot hadde fått den inn med Tele2-lås allerede i begynnelsen av denne uka. Mobiltelefoninteressert som min bedre halvdel er, var det usannsynlig lenge å vente til 30. mars, for ikke å snakke om eventuelle forsinkelser pga den nær forestående påsken. Nokia 6300 ble derfor kjøpt hos Lefdal til 1.995,- kroner med Tele2-lås fredag. Siden ingen av oss har Tele2 mobilabonnement lengre, ble mobiltelefonen kjøpt i håp om at det skulle være enkelt å låse den opp.

Når vi kom hjem fra Lefdal skulle vi da avbestille Nokia 6300’en vi hadde forhåndsbestilt allerede den 26. februar med bekreftet leveringsdato 30. mars. Vi ble derfor rimelig sjokkerte når det allerede lå en leveringsbekreftelse i innboksen fra mpx.no. Mobiltelefonen hadde blitt sendt fra deres lager fredag, en hel uke før den bekreftede leveringsdatoen.. vips hadde vi en telefon for mye. Men siden jeg allerede var på utkikk etter ny mobiltelefon, dog ikke helt i den prisklassen, løste vi dette problemet med at jeg skulle ta Nokia 6300’en som var på vei fra mpx.no. Litt ufrivillig, men allikevel ikke meg i mot, skulle jeg snart bli eier av en utrolig lekker Nokia 6300! Etter å søkt iherdig etter muligheter for å låse opp telefonen, måtte vi innse at det var klin umulig. Normalt sett er det ikke noe problem å angre på ett kjøp hos Elkjøp eller Lefdal, siden de har åpent kjøp i 30 dager. Men det gjelder ikke mobiltelefoner, så hva skulle vi isåfall gjøre nå? Siden esken med mobiltelefonen hadde blitt åpnet var vi ganske forberedt på at vi hadde rett og slett driti oss ut.

Mobiltelefonen ville vi sikkert blitt kvitt på en eller annen måte, men ett viss tap måtte man nok belage seg på. Men før vi anslå slaget som tapt, tok vi med Nokia 6300’en pakket pent sammen med til Lefdal etter jobben i går ettermiddag. Vi fortalte først problemet hos «Service/Retur» mottaket før man går inn i selve butikken, men fikk beskjed om at vi måtte henvende oss inne i selve butikken. Etter å ha ventet en god stund på en kundebehandler/selger fikk vi fortalt hva problemet var, og lurte på om det var noen mulighet for å levere tilbake telefonen. Vi var i grunn forberedt på at vi ikke kom til å kunne levere tilbake telefonen, og hvis vi skulle være så heldige å få levert tilbake telefonen, regnet vi med å få en tilgodelapp hos Lefdal. Det hadde på ingen måte vært noen krise, da hadde vi alltids hatt en tilgodelapp på 1.995,- kroner vi kunne bruke på noe annet hos Lefdal.

Vi ble derfor rimelig paffe og selvfølgelig veldig positivt overrasket over at de mer enn gjerne tok tilbake telefonen og at vi fikk igjen pengene! Dette kom som lyn fra klar himmel, og vi ble ekstremt positivt overrasket over hvor langt Lefdal var villig til å gå for å hjelpe oss ut av det problemet vi selv hadde sørget for å komme i. Vi takket for en utrolig god service og gikk overlykkerlig ut av Lefdal med 1.995,- kroner i kontanter i lomma. Dette hadde vi på ingen måte ventet, og ihvertfall ikke at det skulle gå så smertefritt som det faktisk gjorde! 🙂 Idèt vi var på vei fra parkeringsplassen til Lefdal kom sjefen for Lefdal her i Fredrikstad (vi kjenner litt til Rene fra tidligere når han drev Esso-stasjonen ved Østfoldhallen) og vi måtte da selvfølgelig stoppe og fortelle om den ekstremt gode service’n vi hadde fått hos Lefdal! Jeg skrøt også av hvor god service jeg fikk når jeg måtte levere tilbake min Nokia 6151 (bestilt på lefdal.com) som enten var ødelagt før den ble sendt eller ble ødelagt i postgangen. I tillegg nevnte jeg at jeg var veldig fornøyd med Nikon Coolpix S9-kameraet jeg også hadde kjøpt hos Lefdal. Årsaken til at jeg nevnte dette var at jeg snakket med Rene om kameraet når jeg kjøpte det! Rene takket for den utrolig gode tilbakemeldingen og skulle bringe det videre til kollegaene sine! Han var også veldig glad for at vi var fornøyde med Lefdal!

På vei hjem fra Lefdal ble det avtalt at Nokia 6300’en som var på vei fra mpx.no skulle min bedre halvdel ta, og så kunne jeg bestille meg en ny mobiltelefon, hvis jeg ønsket det. Denne gangen stod jeg fritt til å velge hvilken telefon jeg skulle kjøpe, om jeg i det hele tatt skulle kjøpe en mobiltelefon. Jeg har jo som kjent vippet litt frem og tilbake i det siste om jeg skulle kjøpe meg en mobiltelefon eller ikke. Men etter å ha sittet og tittet litt frem og tilbake på Nokia 6233 og Nokia 6300, valgte jeg til slutt å bestille enda en Nokia 6300 (2.133,-) fra mpx.no. Hvorfor valgte jeg Nokia 6300 fremfor Nokia 6233? Nokia 6300 er fysisk mindre, lekrere, har bedre skjerm og de ytre dekslene er faktisk i stål fremfor plastikk! At Nokia 6233 har litt bedre batterikapsitet og 3G veide ikke særlig tungt. I tillegg valgte jeg å bestille ett SanDisk microSD minnekort på 1gb (148,-). Det følger med ett minnekort på 128mb med telefonen, men 128mb er jo ikke mye å skryte av idag. Ihvertfall ikke hvis man skal ha litt musikk på minnekortet. I tillegg valgte jeg å bestille en 50 spindel med Verbatim DVD+R 16x plater (155,-) og en A-Data 2 GB minnepinne (202,-). Min bestilling hos mpx.no hadde allerede lørdag kveld status som «I arbeid», og jeg regner med at varene kommer til å bli sendt avgårde mandag. Da vil jeg tippe at jeg har pakken på torsdag eller fredag. Da håper jeg for guds skyld at det ikke blir flere komplikasjoner med vårt kjøp av nye mobiltelefoner! 😉 Ønsker du å se flere bilder av Nokia 6300, ta en titt på phonearena.com!

Oppdatering: Amobil.no har nå lagt ut en test av Nokia 6300 som så absolutt er verdt å lese! Mobilen får veldig gode skussmål og terningkast 5 i amobil.no sin test! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/25/ny-mobiltelefon-igjen-og-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.