Det er snart jul igjen

På radioen og rundt meg skjønner jeg at det er snart jul, det samme gjelder kalenderen. Den sier at det er 20. desember, snart er det den 21. desember, og på søndag er det julaften. Men har jeg noen julestemning? Nope. Frem til for noen dager siden har det vært høstvær, regn og 6-10 varmegrader hver dag. Det er jaggu ikke hverdagskost så langt ut i desember. De siste dagene har vi riktignok hatt noen kuldegrader, men julestemning i form av f.eks snø har jeg ikke sett noe særlig til. Siden jeg jobber ganske mye om dagen, er jeg også litt på etterskudd når det gjelder innkjøp av julegaver og generelle forberedelser til jul. Jeg får det derfor en smule travelt de siste dagene før jul. Jeg har heldigvis fri i morgen, torsdag, men skal jobbe fredag. Jeg har også blitt spurt om jeg er tilgjengelig for jobbing på lørdag, noe jeg sa ja til. Jeg får vite i morgen om det blir jobbing på lørdag. Men jeg får bruke den tiden jeg har til overs flittig.

I dag har jeg brukt en del tid på å vaske klær til jul, slik at all klesvasken kan ryddes bort før jul. Dermed slipper jeg også å ha klesvask hengende oppe i romjula. Jeg har også rydda opp i diverse gamle papirer og shit for å få det litt ryddigere på skrivebordet. Vi var på Ikea forrige helg og kjøpte nytt «kontor» i form av nytt skrivebord, skuffeseksjon på hjul til kontoret, LACK-hyller til veggen over skrivebordet, glassplate til å ha på toppen av skrivebordet (da klarer man ikke å slite ut overflaten på skrivebordet) og en slik beskyttelsesplate i plast til å ha på gulvet under kontorstolen. Det gjenstår fortsatt en del før jeg er i mål her, litt «work in progress» kan man si. Kanskje jeg er ferdig til julaften?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/12/20/det-er-snart-jul-igjen/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.