Snart søndagsåpent hos Kiwi Greåker

Nå er det ikke lenge igjen før jeg får min egne søndagsåpne lokalbutikk. Jeg har forsåvidt det allerede hvis jeg drar opp på Iseveien i Sarpsborg eller til Fredrikstad sentrum, men denne blir mye mye nærmere. Det er min lokale Kiwi på Greåker som bygger ei «brustadbu» for å kunne ha åpent på søndager! De har i lang tid informert kundene sine om at det vil bli mindre og mindre varer i dagens butikk, og at de etter lørdag 5. mai vil holde åpent i den nye brustadbua inntil den gamle den har blitt pusset opp. Jeg husker ikke helt datoen for når den «gamle» butikken vil åpne igjen, men mener å huske at det først vil skje i juni. Det sier seg selv at vareutvalget i ei brustadbu er mye mindre i en ordinær Kiwi-butikk, så jeg må vel belage meg på å bruke andre Kiwi-butikker i tillegg i en periode.

Men å droppe Kiwi Greåker er nok helt uaktuelt, det er jo også min lokale Post i butikk. Det er også den Kiwi-butikken som det er naturlig å svinge innom på vei hjem fra jobb. Når de har søndagsåpent for første gang vet jeg heller ikke, men skulle jeg tippe, skjer det førstkommende søndag! Åpningstiden blir forøvrig 10-21 på søndager!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/04/30/snart-sondagsapent-hos-kiwi-greaker/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.