«

»

apr 30 2012

Skriv ut Innlegg

Snart søndagsåpent hos Kiwi Greåker

Nå er det ikke lenge igjen før jeg får min egne søndagsåpne lokalbutikk. Jeg har forsåvidt det allerede hvis jeg drar opp på Iseveien i Sarpsborg eller til Fredrikstad sentrum, men denne blir mye mye nærmere. Det er min lokale Kiwi på Greåker som bygger ei «brustadbu» for å kunne ha åpent på søndager! De har i lang tid informert kundene sine om at det vil bli mindre og mindre varer i dagens butikk, og at de etter lørdag 5. mai vil holde åpent i den nye brustadbua inntil den gamle den har blitt pusset opp. Jeg husker ikke helt datoen for når den «gamle» butikken vil åpne igjen, men mener å huske at det først vil skje i juni. Det sier seg selv at vareutvalget i ei brustadbu er mye mindre i en ordinær Kiwi-butikk, så jeg må vel belage meg på å bruke andre Kiwi-butikker i tillegg i en periode.

Men å droppe Kiwi Greåker er nok helt uaktuelt, det er jo også min lokale Post i butikk. Det er også den Kiwi-butikken som det er naturlig å svinge innom på vei hjem fra jobb. Når de har søndagsåpent for første gang vet jeg heller ikke, men skulle jeg tippe, skjer det førstkommende søndag! Åpningstiden blir forøvrig 10-21 på søndager!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/04/30/snart-sondagsapent-hos-kiwi-greaker/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.