Fremtiden til Fernando Alonso blir snart avgjort

Det er ikke til å stikke under en stol at det har vært fullstendig skjæring i McLaren-teamet i år. Hovedproblemet har vært Fernando Alonso og hans problemer ovenfor både Ron Dennis og Lewis Hamilton. Fernando Alonso har åpenbart ikke klart å takle å være likestilt med «nykommer» Lewis Hamilton. Før sesongen så kanskje ikke Fernando Alonso på det som ett problem å være likestilt med Lewis Hamilton. Men det var kanskje før han innså hvor stor konkurrent teamkollega Lewis Hamilton faktisk ville bli? Lewis Hamilton har ledet mesteparten av årets Formel 1-sesong, og i lang tid er det bare Lewis Hamilton og Fernando Alonso som har hatt en sjanse til å vinne Formel 1-tittelen i år. Utover i sesongen har derimot Kimi Raikkonen kommet sterkt tilbake og stadig kommet nærmere de to i tet. Når det siste løpet gjenstod skilte det 4 poeng mellom Lewis Hamilton og Fernando Alonso og ytterligere 3 poeng til Kimi Raikkonen. Vi alle vet utfallet av Formel 1-finalen, hvor Kimi Raikkonen vant og sikret sin første Formel 1-tittel.

Jeg tror jeg aldri har sett en racingfører si så mye dritt om både sjefer og kollegaer noen gang, og det ville være rart om Fernando Alonso fortsetter i McLaren-teamet neste år. Han har en kontrakt med McLaren ut 2008-sesongen, men den skal nok ikke være noe problem å komme utenom. Det virker på ingen måte som Fernando Alonso ønsker å fortsette i McLaren, og jeg kan heller ikke tenke meg at Ron Dennis ønsker å tviholde på en åpenbart misfornøyd sjåfør. Lewis Hamilton har også uttalt at det neppe er plass til dem begge i McLaren neste år. Jeg har helt siden dette bråket startet ønsket Fernando Alonso dit pepper’n gror, eller i det minste ut av McLaren og inn i ett annet team. Flavio Briatore har uttalt at Fernando Alonso er mer enn velkommen tilbake til Renault. Men Fernando Alonso på sin side har uttalt at det ikke er hans førstevalg. Da er det faktisk ikke så veldig mange team som man matche den lønnen Fernando Alonso krever. Toyota er interessert og har mulighet til å betale det Fernando Alonso krever, men han virker ikke nevneverdig interessert. Det er nok fordi Toyota pr. i dag ikke kan tilby en konkurransedyktig bil. Ifølge vg.no er Williams det eneste alternativet som står igjen. Da blir det spennende å se hva Ron Dennis og McLaren har å fortelle oss innen det har gått 2 uker. Da vil Fernando Alonsos videre skjebne bli avklart. I første omgang om Fernando Alonso skal fortsette i McLaren eller ikke, og i andre rekke, hvem som skal bli hans neste arbeidsgiver. Kan Fernando Alonso ha driti seg såpass ut at han blir stående uten team i 2008 og må stå over en sesong? Tiden får vise. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/10/24/fremtiden-til-fernando-alonso-blir-snart-avgjort/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.