Fernando Alonso forlater McLaren

Ingen stor overraskelse akkurat, men i dag har det blitt bekreftet at Fernando Alonso forlater McLaren Mercedes etter bare ett år. Fernando Alonso hadde opprinnelig skrevet en 3 års kontrakt med teamet. Men etter all kontroversen i løpet av årets sesong, var det nok umulig for begge parter å samarbeide fremover. Jeg for min del er fornøyd med at Fernando Alonso forlater McLaren, og lar Lewis Hamilton og resten av Formel 1-sirkuset være i fred. At det kommer inn en erstatter for Fernando Alonso i McLaren er det ikke noen tvil om. Men hvor havner Fernando Alonso? Kan han være så uheldig å stå uten Formel 1-sete neste år? Det får uansett tiden vise. Mer om dette på vg.no og itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/11/02/fernando-alonso-forlater-mclaren/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.