Interne stridigheter i McLaren, Alonso på vei ut?

McLaren har flere ganger blitt advart mot å ha to sjåfører likestilt i teamet. Hvorfor? Fordi hvis sjåførene er to store personligheter som begge kjemper i toppen, så vil det garantert by på problemer. Lewis Hamilton og Fernando alonso kjemper nå om VM-tittelen i Formel 1, og det skiller bare 7 poeng mellom dem. Før søndagens løp var det bare 2 poeng. Det toppet seg nok for sjåførene etter kvalifiseringen lørdag. Fernando Alonso ble «dømt» for å ha hindret teamkollega Lewis Hamilton i pit og ble fratatt sin pole position. Lewis Hamilton startet derfor fra pole position, mens Fernando Alonso startet som nr 6. I gårsdagens løp vant Lewis Hamilton marginalt foran Kimi Raikkonen, mens Fernando Alonso måtte nøye seg med en 4. plass.

I dag har det kommer frem at Fernando Alonso har gitt beskjed om at McLaren-teamet må velge: – Meg eller han! Det ryktes også at Fernando Alonso prøver å komme seg ut av den 3 år lange kontrakten han har med McLaren. Lewis Hamilton på sin side uttaler at Fernando Alonso ikke snakker med han lengre. Jeg for min del kan ikke gjøre annet enn å konstantere det faktum at skeptikerne hadde helt rett på forhånd. Man kan ikke ha to likestilte sjåfører i ett og samme team. Ihvertfall ikke når disse to kjemper om samme VM-tittel. Jeg synes dog det er utrolig kjedelig å se se hvordan Fernando Alonso oppfører seg om dagen, jeg får rett og slett dårlige Michael Schumacher-vibber av dette. For min del kan Fernando Alonso gjøre hva han vil, gå gjerne til et annet team neste år. McLaren kan satse videre på Lewis Hamilton! Mer om dette på vg.no og itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/08/06/interne-stridigheter-i-mclaren-alonso-pa-vei-ut/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.