McLaren diskvalifisert fra fabrikksmesterskapet i Formel 1

Det har i dag blitt bestemt etter en høring i FIA World Motor Sport Council at McLaren blir diskvalifisert fra årets fabrikksmesterskap i Formel 1. Det vil si at McLaren ikke vil kunne fabrikksmesterskapet, men førerne vil fortsatt kunne kjempe om førermesterskapet. Det er i grunn den tittelen de aller fleste konsentrerer seg om. Det vil si at Lewis Hamilton og Fernando Alonso fortsatt er på 1. og 2. plass i førermesterskapet når det gjenstår 4 løp av årets sesong. McLaren har også blitt idømt en bot på 100 millioner dollar, som er den største i motorsportens historie. McLaren må også vise deres Formel 1-bil for «godkjenning» hos FIA før neste års sesong. Neste løp er på Spa førstkommende søndag! Mer om dette på itv-f1.com og vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/09/13/mclaren-diskvalifisert-fra-fabrikksmesterskapet-i-formel-1/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.