McLaren-anke avvist, Kimi Raikkonen F1-verdensmester

Etter at Kimi Raikkonen vant årets Formel 1-finale i Brazil ble det full forvirring i Formel 1 etter at McLaren hadde levert inn en klage på at førerne fra BMW Sauber og Williams hadde uregelmentert drivstoff i sine tanker etter løpet. Hvem kom egentlig til å bli årets Formel 1-verdensmester? Hvis de 4 førerne fra BMW Sauber og Williams hadde blitt diskvalifisert hadde Lewis Hamilton rykket opp 3 plasser på resultatlisten og dermed gått forbi Kimi Raikkonen i poengsammendraget.

Dermed ville Lewis Hamilton blitt kåret til årets Formel 1-verdensmester. Lewis Hamilton har derimot uttalt at han ikke ønsket å vinne Formel 1-tittel i retten. I går ble derimot anken fra McLaren avvist av FIA og Kimi Raikkonen er dermed den rettmessige Formel 1-verdensmesteren i år. Da kan vi omsider legge denne saken bak oss og se frem til neste års Formel 1-sirkus! Mer om dette på vg.no og itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/11/17/mclaren-anke-avvist-kimi-raikkonen-f1-verdensmester/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.