Kimi Raikkonen kjører for Ferrari neste år

Det har idag blitt offentliggjort at Michael Schumacher gir seg etter årets sesong og at Kimi Raikkonen blir hans erstatter. Dette er nok Formel 1-sportens dårligst bevarte hemmelighet noensinne, ett rykte som har blitt avkreftet av alle parter flere ganger. Men idag fortalte Michael Schumacher om sine planer under pressekonferansen etter at han vant Italia Grand Prix på Monza, og like etter presekonferansen bekreftet Ferrari at Schumachers erstatter vil være Kimi Raikkonen. Kimi Raikkonen og Ferrari har skrevet under en kontrakt for de neste 3 årene, 2007-2009. Felipe Massa har også fått forlenget sin kontrakt til ut 2008. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/10/kimi-raikkonen-kjorer-for-ferrari-neste-ar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.