Heikki Kovalainen kjører for McLaren neste år

Som forventet har det i dag blitt annonsert at Heikki Kovalainen kjører for McLaren neste år. Det vil i praksis si at Fernando Alonso og Heikki Kovalainen har byttet plass i McLaren og Renault. Heikki Kovalainen som har hatt en meget lovende debutsesong i år, vil neste år være teamkollega med britiske Lewis Hamilton som var den store sensasjonen under årets Formel 1-sesong.

Det blir spennende å se hvordan Heikki Kovalainen klarer seg i en enda mer konkurransedyktig bil enn det Renault sin Formel 1-bil var i år. Vi får bare håpe at McLaren fortsetter der de glapp i år, og at vi ikke får en repetisjon av 2006-sesongen. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/14/heikki-kovalainen-kjorer-for-mclaren-neste-ar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.