Nye car.kak.net

Det er nok ikke til å stikke under en stol at det siste året har oppdateringene på car.kak.net vært færre enn noensinne. Årsaken er at jeg rett og slett ikke har hatt like mye tid å sette av til dette som tidligere. I tillegg har jeg syntes det til tider har vært mer ett «ork» enn jeg synes det har vært gøy å arbeide med. Derfor har jeg tatt konsekvensen av det. Gamle car.kak.net er historie, det samme med de over 5.800 publiserte artiklene. Nye car.kak.net ble i går lagt ut med kun 340 av disse artiklene.

Nå er jeg tilbake der jeg startet, med å kun publisere VAG-relaterte nyheter. Det vil si nyheter fra Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Lamborghini, Bentley og Bugatti. Nye car.kak.net er forøvrig også helt strippet for motorsport. All den motorsporten som vil bli publisert på kak.net vil komme her på blog.kak.net.

I sammenheng med «relanseringen» av car.kak.net har jeg også valgt å gå fort fra CMS-systemet PostNuke som jeg har brukt siden 2001. Nå brukes WordPress både på car.kak.ner og blog.kak.net. Totalt sett er nok det ett enklere system, men det er i tillegg ett lettere system å administrere for meg som webmaster. WordPress fremstår også som ett mye raskere system enn det PostNuke var. Jeg har forøvrig mange andre tanker rundt fremtiden til kak.net, og endringer kommer…

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/12/14/nye-carkaknet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.