Renault bekrefter Kovalainen for 2007

Renault har idag bekreftet at finske Hekki Kovalainen skal kjøre for dem neste år ved siden av Giancarlo Fisichella. Kovalainen overtar derfor racingsetet til Fernando Alonso som kjører for McLaren neste år. Kovalainen har vært testfører hos Renault i år, men har ingen racingerfaring i Formel 1. Det er derfor utelukket at Kimi Raikkonen skal kjøre for Renault neste år. De gjenværende mulighetene for Kimi Raikkonen blir derfor færre og færre. Jeg går ut ifra at det meste er klart for neste år, vi har bare ikke fått vite om det enda.

Jeg har ingen tro på at Kimi fortsetter hos McLaren neste år, og regner derfor med at Kimi Raikkonen skal kjøre for Ferrari neste år. I dag har det blitt uttalt at Michael Schumacher annonserer at han trekker seg etter årets sesong, og at det derfor vil bli ett ledig sete for Kimi Raikkonen hos Ferrari. Ferrari på sin side har ikke bekreftet noe som helst, utover at de skal annonsere planene for 2007 etter søndagens løp på Monza! Mer om dette på itv-f1.com!

Det har idag også blitt offentliggjort at Flavio Briatore fortsetter som teamsjef hos Renault til 2008. Mer om dette på itv-f1.com! Den siste nyheten fra Renualt sitt Formel 1-team er at Ricardo Zonta og Nelson Piquet Jr skal være deres testførere for 2007. Ricardo Zonta har vært testfører for Toyota’s Formel 1-team i 4 år, mens Nelson Picquet Jr tar steget opp til Formel 1 etter 2 år i GP2. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/09/06/renault-bekrefter-kovalainen-for-2007/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.