Kimi Raikkonen og Michael Schumacher i Ferrari neste år?

Denne ukes Autocar hevder at Kimi Raikkonen og Michael Schumacher vil være teamkollegaer i Ferrari neste år. Jeg på min side anså dette som en umulighet på forhånd, da det har vært velkjent at Michael Schumacher ikke har ønsket å være noe annet enn førstefører. Hvis disse påstandene stemmer, vil det bli en slutt på dette. Autocar hevder at Kimi Raikkonen og Michael Schumacher vil være likestilt i Ferrari neste år, og kan derfor kjempe om seire på lik linje. Hvis så er tilfelle, vil jeg tro at Formel 1 vil bli mye mer spennende neste år. Hittil har andreføreren i Ferrari vært en veldig klar andrefører, og har ene og alene hatt som oppgave å hjelpe førsteføreren og ikke minst sørge for at Ferrari vinner konstuktørmsterskapet. Den rollen har Felipe Massa i år og Rubens Barrichello har hatt det i mange år.

Kimi Raikkonens overgang til Ferrari-rykter har gått i hele år, og det har gått rykter om at Kimi Raikkonen har skrevet under en form for kontrakt som skulle binde han til å gå til Ferrari etter årets sesong. Dette har blitt avkrefter av alle parter, både Ferrari og Kimi Raikkonen selv. Renault har gått ut og sagt at å sikre Kimi Raikkonen som fører neste år har vært deres hovedmål, og det har vært en masse rykter rundt dette de siste ukene. Nå ryktes det at dette forsøket har strandet og det ser derfor mer sannsynlig ut med en Ferrari-avtale for Kimi Raikkonen. For å fortsatt bli hos McLaren virker lite sannsynlig, etter alle de problemene Kimi har hatt med McLaren-bilen. Såvidt meg bekjent finnes det ingen bedre eller mer pålitelig bil enn Ferrari-bilen, og det finnes nok heller ikke noe mer velsmurt og rutinert team enn Ferrari-teamet.

Fernando Alonso skal som vi vet kjøre for McLaren neste år, dette ble offentliggjort allerede før årets sesong. Jeg er spent på hvordan det blir med Alonso i den lite pålitelige McLaren-bilen. Jeg ser for meg at Alonso har angret på denne overgangen mang en gang i løpet av denne sesongen, når han har sett hvor store problemer McLaren har hatt med sin bil. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/08/02/kimi-raikkonen-og-michael-schumacher-i-ferrari-neste-ar/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.