Michael Schumacher gjør comeback

Det har vært en masse spekulasjoner rundt hvem som skal erstatte Felipe Massa til han er i stand til å kjøre Formel 1 igjen. En stund gikk det rykter om at han hadde skadet synes så alvorlig at det kanskje ikke var mulig for han å komme tilbake til Formel 1. Men det har nå blitt bekreftet at han ikke får noen varige men eller skader etter smellen han fikk under kvalifiseringen til Ungarn Grand Prix. Det merkeligste alternativet som erstatter til Felipe Massa har nok vært Fernando Alonso. Hvordan skulle det være gjennomførbart at Fernando Alonso som kjører for Renault skulle fristilles og kjøre for Ferrari i ett eller flere løp? Selv om det går rykter om at Fernando Alonso skal erstatte en av Ferrari-førerne fra neste år av, så hadde dette aldri vært gjennomførbart.

Det har i dag altså blitt bekreftet at det er Michael Schumacher som skal erstatte Felipe Massa i Valencia under Europa Grand Prix. De aller fleste hadde vel ikke regnet med at Michael Schumacher skulle gjøre comeback, selv for ett løps skyld. Men han kunne ikke la denne sjansen la gå fra seg når han ble spurt. Michael Schumacher la opp etter 2006-sesongen og har ikke kjørt en eneste Formel 1-bil siden april 2008. Det begynner derfor å bli en god stund siden Michael Schumacher hadde noen form for Formel 1-trening sist. Det blir også første gang han kjører den nåværende Ferrari F60. Etter hva vi så under Ungarn Grand Prix ser det ut til å være en konkurransedyktig bil også. Hva tror dere, vil Michael Schumacher en gang for alle vise hvem som er den mestvinnende Formel 1 verdensmesteren gjennom tidene? Eller er og forblir han en pensjonert Formel 1-fører? Heldigvis for Michael Schumacher er det litt over 3 uker til Europa Grand Prix.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/07/29/michael-schumacher-gjor-comeback/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.