Williams stopper Ferrari F60-testing for Schumacher

Få dager siden godkjente FOTA-teamene at Michael Schumacher skulle få testet Ferrari F60 som er årets bil. Hittil har han kun hatt mulighet til å teste deres to år gamle Ferrari F2007. Det har derimot vært litt kontrovers rundt denne testingen også. Hva er det egentlig med Michael Schumacher og kontroverser og å strekke grensene til ytterpunktet? Det viser seg at Michael Schumacher ikke har testet Ferrari F2007 med de mønstrede dekkene som ble benyttet den gangen, men derimot slicks. Ferrari hevder at det er dekk fra GP2 som har blitt benyttet, men dette har FIA valgt å etterforske nærmere. Kanskje Michael Schumacher blir stoppet for juks før han i det hele tatt får sjansen til å gjøre sitt comeback i Formel 1?

Men selv om FOTA-teamene har godkjent at Michael Schumacher skal få lov til å teste Ferrari F60 en dag før Europa Grand Prix-helgen, er det to team som ikke er medlem av FOTA. Nemlig Williams og Force India. Williams valgte i går å si nei til denne testingen. Noe som stopper hele forsøket for Ferrari og Michael Schumacher sin del. Såfremt de ikke får klarsignal fra alle Formel 1-teamene, kan de ikke få testingen godkjent av FIA. Så da får Michael Schumacher nøye seg med å teste i simulator som alle de andre førerne. I tillegg til eventuell mer testing i Ferrari F2007, forhåpentligvis med lovlige dekk. Det er greit at dette er en spesiell situasjon, men hvorfor skal Michael Schumacher få særbehandling?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/04/williams-stopper-ferrari-f60-testing-for-schumacher/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.