Alex Wurz erstatter Mark Webber hos Williams F1 i 2007!

Test- og reservefører Alex Wurz hos Williams F1 erstatter Mark Webber fra 2007. Alex Wurz kom til Williams F1 før årets sesong etter å ha vært testfører hos McLaren i 5 år. Alex Wurz har vist seg å være en utrolig rask fører på fredagstreningene og Williams F1 har åpenbart stor tro på deres nye fører. Alex Wurz blir derfor kollega med Nico Rosberg neste år. Mark Webber derimot er sendt ut i kulden og det er usikker hva Mark Webber skal gjøre neste år. Nå som det kan se ut som om Kimi Raikkonen går til Ferrari sammen med Michael Schumacher, er det trolig ett ledig racingsete hos Renault. Mark Webber har Flavio Briatore som manager, og Briatore er som kjent er også teamsjefen hos Renault. Det er kanskje derfor stor sjanse for at vi ser Mark Webber hos Renault neste år? Hva med Felipe Massa som er andrefører hos Ferrari i år? Mer om dette på itv-f1.com!

En annen ting som ble kjent i går, var at Jacques Villeneuve ikke ville være racingklar til førstkommende helg, og at test- og reservefører Robert Kubica ville overta hans racingsete under Hungarian Grand Prix. Samtidig har det blitt uttalt at det ikke er sikkert at Villeneuve får tilbake racingsetet resten av sesongen. Kontrakten til Villeneuve med BMW Sauber går ut dette året, og BMW ser derfor kanskje dette som en gylden mulighet til å teste ut deres polske testfører, for lettere å kunne se om han er ett bedre valg for neste år enn hva Villeneuve er. Det er ikke til å stikke under en stol at resultatene til Villeneuve har vært varierende, dog bedre enn de var i første halvdel av forrige sesong hos Sauber. Jeg for min del er ikke helt med på hvorfor Villeneuve gjorde comeback i Formel 1, etter å ha sikret seg Formel 1-tittelen i 1997. Så gjorde han noen dårlige år før han har vært borte fra Formel 1 noen år. Hvorfor ikke heller satse på andre grener, touringcar, sportsbiler eller lignende, istedenfor å risikere å komme tilbake til Formel 1 og gjøre det dårlig? Det er da mye bedre å bli husket som Formel 1-verdensmesteren fra 1997, enn han som gjorde en dårlig comeback? Hvis det viser seg at Villeneuve ikke får fornyet kontrakten hos BMW Sauber neste år, er det nok store sjanser for at han går til NASCAR, i likhet med Juan Pablo Montoya. Villeneuve har uttalt at dette har vært en mulighet tidligere og har også forsvart Montoyas overgang til NASCAR. Mer om dette på itv-f1.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/08/02/alex-wurz-erstatter-mark-webber-hos-williams-f1-i-2007/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.