«

»

aug 02 2006

Skriv ut Innlegg

Her er den «nye Loeb»!

Fords rallysjef Malcolm Wilson mener norske Andreas Mikkelsen (17) kan bli den nye Loeb. Hittil har pappa Mikkelsen bladd opp 12 millioner kroner for å realisere sønnens drøm. Andreas Mikkelsen er enda ikke gammel nok til å kjøre bil i Norge, men har flyttet til Wales for å kjøre lovlig. Bare noen dager etter at førerkortet var i boks, sikret Andreas sin første seier i Storbritannia. Etter det har han kjørt inn til enda en seier og en andreplass. Andreas har forøvrig Sebastian Loeb som sitt store forbilde og bruker mye tid på å studere hans kjørestil på video. Han snakker i tillegg mye med Henning Solberg som gir han en del tips om hvordan bilen bør settes opp.

Utover høsten skal Andreas kjøre flere løp i Storbrittania, før han i desember VM-debuterer i Rally Storbritannia. Neste år er planen å kjøre 2-3 VM-løp, mens etter å ha fylt 18 år er planen å kjøre alle VM-rundene, alt sammen i Fords satelitteam Ramsport. Målet er å ta VM-medalje i 2011. Ingen skal påstå at Andreas ikke er målrettet og står på ihvertfall! Andreas Mikkelsen vil vi nok se mer til i fremtiden! Mer om dette på vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/08/02/her-er-den-nye-loeb/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.