Her er den «nye Loeb»!

Fords rallysjef Malcolm Wilson mener norske Andreas Mikkelsen (17) kan bli den nye Loeb. Hittil har pappa Mikkelsen bladd opp 12 millioner kroner for å realisere sønnens drøm. Andreas Mikkelsen er enda ikke gammel nok til å kjøre bil i Norge, men har flyttet til Wales for å kjøre lovlig. Bare noen dager etter at førerkortet var i boks, sikret Andreas sin første seier i Storbritannia. Etter det har han kjørt inn til enda en seier og en andreplass. Andreas har forøvrig Sebastian Loeb som sitt store forbilde og bruker mye tid på å studere hans kjørestil på video. Han snakker i tillegg mye med Henning Solberg som gir han en del tips om hvordan bilen bør settes opp.

Utover høsten skal Andreas kjøre flere løp i Storbrittania, før han i desember VM-debuterer i Rally Storbritannia. Neste år er planen å kjøre 2-3 VM-løp, mens etter å ha fylt 18 år er planen å kjøre alle VM-rundene, alt sammen i Fords satelitteam Ramsport. Målet er å ta VM-medalje i 2011. Ingen skal påstå at Andreas ikke er målrettet og står på ihvertfall! Andreas Mikkelsen vil vi nok se mer til i fremtiden! Mer om dette på vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/08/02/her-er-den-nye-loeb/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.