Sebastian Loeb vant, Solberg-brødrene uten poeng i Rally Mexico

Som nevnt på fredag ledet Petter Solberg etter de 5 første etappene fredag, han vant også 3 av disse. Men etter å ha fått problemer med en oljelekkasje på bilen og påfølgende skader på motoren, måtte Petter Solberg stå over resten av Rally Mexico. Henning Solberg hadde også hatt probelmer på fredag og lå håpløst langt bak. Henning Solberg klarte dog å klatre ganske solid oppover resultatlista, men endte til slutt på en 9. plass. Siden det er de 8 første som tar poeng i ett vm-løp, ble det derfor ingen poeng til Henning Solberg. Henning har dog uttalt at han var fornøyd med både bilen og løpet.

Rally Mexico ble derimot vunnet av Sebastian Loeb som gikk rett opp i ledelse når Petter Solberg måtte bryte på fredag. Den ledelsen har Sebastian Loeb beholdt helt til målstreken. Marcus Grönholm kjørte inn til 2. plass, 55 sekunder bak Loeb. Tredjeplassen gikk til Mikko Hirvonen i Ford. Fjerdeplassen gikk til Daniel Sordo ig femteplassen gikk til Chris Atkinson i Subaru. I førermesterskapet leder fortsatt Marcus Grönholm, nå med 32 poeng. Sebastian Loeb har klatret opp til andre plass med 28 poeng. Mikko Hirvonen ligger rett bak med 26 poeng. I konstruktørmesterskapet leder Ford med 58 poeng, mens Citroen har 43 poeng. Subaru ligger på tredje plassen med 19 poeng. Neste løp er Rally Portugal den 30. mars til 1. april. Mer om dette på vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/11/sebastian-loeb-vant-solberg-brodrene-uten-poeng-i-rally-mexico/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.