Problemer for Solberg-brødrene i Rally Mexico

Henning Solberg snurret tidlig i Rally Mexico og tapte dyrebare minutter. Petter Solberg gikk rett ut i ledelse og vant de 3 første fartsetappene i Rally Mexico. Det er tydelig at den nye Subaru Impreza WRC-bilen er noen hakk bedre enn den gamle bilen. Gleden ble derimot kortvarig. På den femte etappen fikk Petter en oljelekkasje når det gjenstod 12 kilometer av etappen, og innen de hadde kommet til mål var det dårlig med olje igjen på bilen. Motoren hadde derfor betydelige skader og det var ikke annet å gjøre enn å bryte Rally Mexico. Teamkollega Chris Atkinson derimot ligger på en utrolig fin 2. plass, bare 26,3 sekunder bak ledende Sebastian Loeb. Chris Atkinson vant også den siste etappen. Henning endte den første dagen av Rally Mexico på en 19. plass, hele 10 minutter 7 sekunder bak ledende Sebastian Loeb.

Marcus Grönholm har ikke vært helt oppe i tetstriden hittil i Rally Mexico, men det kan jo fort endre seg, så fort som ting kan skje i rally. Marcus ligger dog bare 43 sekunder bak ledende Loeb. Teamkollega Mikko Hirvonen ligger på en 3. plass 30 sekunder bak Loeb. Petter Solberg kommer ikke til å stille til start til dag 2 av Rally Mexico, og det ble derfor ett kortvarig løp for Petter sin del. Men jeg går ut ifra at Petter ser lyst på fremtiden etter de gode tidene han satt i de fem etappene han var med i. Neste løp er Rally Portugal den 30. mars til 1. april. Mer om dette på vg.no!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/03/10/problemer-for-solberg-brodrene-i-rally-mexico/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.