Ingen comeback for Michael Schumacher

Etter at det den 29. juli ble offentliggjort at Michael Schumacher skulle erstatte Felipe Massa under Europa Grand Prix i Valencia den 23. august, har det vært ett medieoppstyr uten like. Det har vel nesten ikke gått en eneste dag uten en eller annen nyhet om Michael Schumachers comeback eller effektene av den. Men nå har det altså blitt en bråstopp for Michael Schumacher sin comeback. Han har blitt frarådet av legene å gjøre comeback etter skadene han pådro seg etter motorsykkelulykken i februar. Det skal være snakk om en brist i en nakkevirvel som har gjort at legene har anbefalt han å ikke gjøre comeback, for å unngå forverring.

Ferrari har derfor meldt at det er deres testfører Luca Badoer som tar over for Michael Schumacher, eller rettere sagt Felipe Massa. Luca Badoer har ikke kjørt ett Formel 1-løp siden han kjørte for Minardi i 1999. Men i motsetning til Michael Schumacher har han som testfører for Ferrari kjørt mange runder med årets Ferrari F60.

Det ble dermed ikke noe av det store comebacket til Michael Schumacher som så mange så frem til å se resultatet av. Jeg må innrømme at jeg hadde gledet meg masse til å se hvordan Michael Schumacher ville gjøre det i den nye bilen med alle de endringene som har blitt innført siden han ga seg etter 2006-sesongen. Ville han tilpasse seg på rekordfart og levere varene fra første stund, ville han gjøre det middelmådig eller ville det rett og slett gå veldig dårlig? Det får vi nå dessverre ikke noe svar på. For Michael Schumacher sin ettermæle er det kanskje like greit. Hvis han hadde gjort comeback og gjort det skikkelig dårlig, er det en stor fare for at han ville bli husket for det utrolig dårlige comebacket, istedenfor de bragdene han gjorde frem til han ga seg med Formel 1 etter 2006-sesongen.

Nå som det ikke blir noe av comeback’en blir kanskje også etterforskningen FIA satt i gang etter at Michael Schumacher testet Ferrari F2007 med slicks skrinlagt? Nå får deg jo faktisk ingen konsekvenser allikevel, men Ferrari prøvde å få til at Michael Schumacher skulle få teste Ferrari F60 i en dag med å sende ett brev med forespørsel til alle teamene i Formel 1, både FOTA-teamene og Williams og Force India som står utenfor. FOTA-teamene sa ja, Force India vet jeg neimen ikke hva svarte for noe, men Williams sa nei til Ferrari F60-testing for Michael Schumacher. Vil dette skape sur stemning mellom Ferrari og Williams fremover mon tro? Nå får det som sagt ingen konsekvenser uansett, siden det ikke blir noen comeback. Men noen har en tendens til å aldri glemme.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/11/ingen-comeback-for-michael-schumacher/

2 kommentarer

  • Robban11 august, 2009 kl 15:10

  Jaja, synd at Schumacher ikke gjør comeback, men gleder meg til Formel 1 helgen allikevel jeg. Godt selskap har jeg uansett 🙂

  • kak11 august, 2009 kl 15:12
   Forfatter

  Jeg som hadde tatt meg fri lørdag 22. august for å få med meg mest mulig av Europa Grand Prix og Michael Schumacher sin comeback og greier! Jaja, det blir jo spennende med Formel 1 uansett. Og ikke pokker om jeg skal si ifra meg fridagen nå! 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.