Nyfrisert og fin

Jeg starter alltid jobbuka nybarbert, og det gjorde jeg i dag også. I tillegg var jeg en liten tur hos frisøren, det vil si Mr. Philips! Jeg kan ikke huske sist jeg brukte penger på å klippe meg. Men nå er ikke den hårsveisen jeg har hatt de siste årene spesielt komplisert å få til heller da. Det er bare å sette hårklipperen på det laveste nivået og gå over hele manken til alt er borte vekk. Eller det vil si, det står igjen noen få millimeter. Og jeg pleier å si at når jeg får sovesveis er det høyst på tide å ta seg en tur til frisøren igjen. Derfor startet jeg denne uka både nyklippet og nybarbert! Første tur innom toalettet på jobb i dag skvatt jeg til når jeg så meg selv i speilet. Har vært vant til litt lengre hår en stund nå.

Jeg skrev på Twitter i går at jeg var fryktelig støl i låra etter å ha gått opp og ned i huk flere hundre ganger mens jeg tok bildene på Italiensk dag 2009 på Vålerbanen på lørdag. Jeg er faktisk støl enda, men det har begynt å bli litt bedre tror jeg. Det er aller værst å sette seg ned og ikke minst å reise seg opp igjen. Herregud, jeg kan ikke huske sist jeg var støl? Og i låra?? Det var nok muskler som ikke hadde vært utsatt for nevneverdige utfordringer som fikk kjørt seg på lørdag ja. Satser på at det går bedre neste gang jeg skal på ett biltreff og gjøre de samme repetisjonene!

Innlegget fra Italiensk dag 2009 på Vålerbanen ble i grunn ett veldig kort innlegg. Men når jeg kom hjem litt over kl 21 på kvelden og holdt på med bildene i 5-6 timer, hadde jeg rett og slett ikke overskudd til å skrive noe særlig mer. Men det er heller ikke til å stikke under en stol at jeg er mer glad i fotografering enn i biler. Men jeg er veldig glad i biler også altså, men jeg synes ikke det er like lett å skrive side opp og side ned om bil. Med mindre jeg har vært ute og testet bil da. Da blir det litt annerledes. Derfor ble det heller ikke nevnt noe om enten sko eller klokker, som jeg åpenbart er glad i å skrive om om dagen, heller.

Men på Italiensk dag 2009-turen hadde jeg på meg ett par originale Adidas Superstar som har akkurat det utseendet disse skoene skal ha. De er hvite med sorte detaljer og er passe slitt og har litt «skrubbemerker» her og der. Det er slik vi egentlig liker at skoene våre ser ut, er det ikke? Jeg er ihvertfall ikke særlig glad i sko som ser helt splitter nye og ubrukte ut. Det er jo også når de er godt brukte at de er virkelige gode å gå i. Derfor har jeg sjeldent lyst til å «pensjonere» ett skopar selv om de ser slitte ut, de er jo fortsatt fryktelig gode å gå i. Med mindre de er så nedslitte at de tar inn vann og man blir bløte i beina, da er det kanskje på tide å ta til vettet.

Klokka jeg hadde på meg var en Timex Expedition med Perpetual calendar. Det vil i praksis si at datoen på klokka alltid er korrekt. Selv om enkelte måneder inneholder 30 og 28/29 dager. På alle de andre klokkene mine må jeg justere frem datoen den første i måneden hvis foregående måned har hatt mindre enn 31 dager. For istedenfor å viste at det er den første i måneden, viser den den 31. Men med min Timex Expedition med Perpetual calendar hopper den automatisk videre til den første. Den vet med andre ord hvor mange dager det er i de forskjellige månedene, og den vet også hvilken måned det er her og nå. Ganske genialt, eller hva? Optimalt kunne jeg tenke meg at alle klokkene mine hadde dette, men det er ikke noen krevende jobb å stille klokkene frem heller da. Men etterhvert som man begynner å få en del klokker, så blir det jo like mange som må stilles frem/tilbake ved sommertid og ikke minst når månedene har mindre enn 31 dager.

Jeg har blitt veldig glad i denne klokka og den brukes på fritiden og til pent. Som jeg skrev i innlegget mitt om klokker, har jeg ikke gitt så mye for denne klokka heller, men det er den dyreste hittil. Jeg ga i utgangspunktet bare 316 kroner for den inkludert frakt fra USA, men siden den gikk over «tollgrensa» på 200 kroner, måtte jeg betale moms og ett gebyr som ble på tilsammen 159 kroner. Timex Expedition-klokka kostet meg med andre ord 475 kroner. Selgeren krysser automatisk av for gave på tolldeklarasjonen, men det var med andre ord ikke nok for at klokka skulle komme «tollfritt» inn til Norge. Jeg får med andre ord gå nøyere til verks neste gang, hvis jeg skal kjøpe ei klokke som går over tollgrensa.

På jobb i dag har jeg faktisk brukt ett skopar som jeg har brukt svært lite, så de er ikke helt inngått enda. Når jeg tidligere har skrevet at jeg har svært få sko som jeg egentlig kan bruke til uniformen på jobb, så hadde jeg faktisk glemt dette skoparet. De er ikke helt svarte, men primærfargen er svart med blå detaljer. De fungerer greit til uniformen på jobb, gjør de ikke? Her viser jeg ihvertfall at jeg er litt mer interessert i sko og ikke nøyer meg med ett kjedelig par svarte Ecco-sko. Skoene heter Adidas PRO MODEL 2G og jeg kan ikke huske å ha lagt merke til å ha sett noen med disse skoene. Det er noe av det geniale med å kjøpe skoene på ebay fra f.eks USA og England. Det er ett utrolig mye større utvalg og det er lettere å få tak i noe som ikke så veldig mange andre har.

Jaggu ble det ikke et par bilder av Mr. Shoppy One ved Tangen i dag også. På vei hjem fra jobb stoppet jeg på Stokken (mellom Vesterøy og Kjøkøy, der som Hvalerbommen stod i sin tid. Selve bygningen står der fortsatt, men det kreves ikke inn penger lenger) for å ta noen bilder av en ganske fin himmel med ganske mye skyer. Det har i grunn i dag vært ett ganske grått og kjedelig vær. Men det har heldigvis vært litt solgløtt innimellom som har lyst opp litt. Det har derfor vært en del av og på med solbrillene i dag. Nå er det ikke lenge til jeg må krype til sengs igjen, i morgen skal jeg opp kl 04:10. Det er midt på svarte natta og en umenneskelig tid på døgnet å stå opp på, spør du meg. Men nå er det bare 2 dager igjen med dette skiftet, tirsdag og torsdag, så er det over for denne gangen. Fra neste uke (17. august) er jeg tilbake på vinterplan og min egen skiftplan.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2009/08/10/nyfrisert-og-fin/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.