Marcus Grönholm gjør comeback

Ifølge dagbladet.no skal Marcus Grönholm nå gjøre comeback i motorsporten. Men det blir ikke tradisjonell rally (WRC) som vi kjenner han best fra. Den doble verdensmesteren i rally Macrus Grönholm har nå bestemt seg for å prøve seg på rallycross. Marcus Grönholm starter sitt eget team med svenske Andreas Eriksson og skal kjøre deler av årets EM-serie. Det er trolig snakk om 5-6 EM-runder. Finnen sier at han har tenkt på dette lenge og vil prøve noe nytt.

Henning Solberg vurderer også å lukte litt på rallycross igjen. Han ble nordisk mester allerede i 1994 og kommer til å være tilstede under EM-runden på Momarken allerede i år. Kanskje ikke som deltager, men som en del av oppvisningsshowet. Neste år blir det bare 12 vm-runder i rally, kanskje det blir mer tid til rallycross da? Det blir gøy å se Marcus Grönholm igjen, han var en utrolig likanes personlighet i rallysirkuset.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/04/16/marcus-gronholm-gjor-comeback/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.