Marcus Grönholm gir seg etter årets sesong

Det har lenge blitt spekulert i om Marcus Grönholm skulle gi seg etter årets sesong, og det har han nå offentlig bekreftet. Marcus Grönholm leder årets rally-vm med 90 poeng, 10 poeng mer enn Sebastian Loeb som ligger på 2. plass sammenlagt. Marcus Grönholm har vunnet 30 løp, 3 færre enn Sebastian Loeb og tok vm-tittelen i 2000 og 2002. Han uttaler at han hele tiden har drømt om å gi seg på topp, og i år har han så absolutt en gylden mulighet til det. Det gjenstår 5 løp i denne sesongen: Spania, Frankrike, Japan, Irland og Storbrittania. Jeg krysser fingrene for at Marcus Grönholm sikrer tittelen i år. Samtidig vil jeg si at det blir utrolig trist å miste en utrolig dyktig rallyfører, og ikke minst en morsom fargeklatt! Mer om dette på vg.no og motorsport.com!

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2007/09/15/marcus-gronholm-gir-seg-etter-arets-sesong/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.