Sebring starter årets Le Mans-sesong

Neste uke starter årets Le Mans-sesong. Allerede på mandag er det i gang med tester på Sebring i USA. Det samme på tirsdag og onsdag. På torsdag kjøres det både tester, kvalifisering og kveldstester i mørket. På fredag kun en times test, mens på lørdag braker det løs. Alle får en 20 minutters oppvarming for å sjekke at alt er som det skal, før selve løpet starter kl 10:05 lokal tid. Løpet på Sebring-banen varer i 12 timer og er derfor over kl 22:05 lørdag 15. mars.

Sebring brukes veldig ofte av teamene som skal delta i årets 24 timers løp på Le Mans som en «test» og oppvarming til det virkelig store løpet i juni-måned i Frankrike. I tillegg deltar selvfølgelig de lagene som skal være med i årets American Le Mans Series. Audi på sin side har vel ikke bekreftet noe annet enn sesongåpningen på Sebring enda. Der stiller de til start med 2 stk Audi R10 TDI med tilsammen 6 førere. Audi R10 TDI #1 skal kjøres av Dindo Capello, Tom Kristensen og Allan McNish. Audi R10 TDI #2 skal kjrøes av Lucas Luhr, Mike Rockenfeller og Marco Werner.

Men jeg regner med at Audi stiller til start med 2 stk Audi R10 TDI i resten av American Le Mans Series-sesongen også. Det skulle være rart om de gjorde noe annet. Det vil si at de stiller til start med 2 stk Audi R10 TDI i både ALMS og LMS, i tillegg kommer 3 stk Audi R10 TDI i årets 24 timers løp på Le Mans. Legg merke til endringene i årets dekor på Audi R10 TDI:

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/05/sebring-starter-arets-le-mans-sesong/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.