Nye Audi A4 DTM i Geneve

Audi’s nye A4 DTM-bil blir i disse dager presentert i Geneve. Den nye utgaven av deres DTM-racer har internnummer R14 har en 4 liters V8 under panseret som yter 460 hestekrefter. Den nye Audi A4 DTM vil rulle ut på Mugello-banen i Italia for offisiell DTM-test for første gang mellom 10. og 12. mars. Årets første løp i DTM-mesterskapet er i Hockenheim den 13. april. Årets mesterskap vil bestå av 12 løp, inkludert Le Mans Bugatti Circuit den 5. oktober.

Audi skal i år forsvare tittelen Mattias Ekström sikret seg i 2007. Og det er ikke første gang Mattias Ekström skal forsvare sin DTM-tittel. Han ble sist DTM-mester i 2004. Mattias Ekström vil derfor ha startnummer #1 i år, og da regner jeg med at Martin Tomczyk kommer til å ha startnummer #2. Vi vil også se Tom Kristensen, Alexandre Premat, Mike Rockenfeller, Timo Scheider, Markus Winkelhock, Kathrine Legge og Olivier Jarvis vil også stille til start i årets DTM for Audi. De 3 siste navnene er nye i Audi-stallen. Den 10. og siste føreren har ikke blitt offentliggjort enda. Her er noen bilder av nye Audi A4 DTM:

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2008/03/05/nye-audi-a4-dtm-i-geneve/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.