Audi RS4 Cabriolet

Neida, jeg har ikke kjøpt meg ny bil. Det er måte på til hvor klin gæren jeg skal være også! Det er dog ikke akkurat daglig kost å snuble over en Audi RS4 Cabriolet her i distriktet. På avstand trodde jeg faktisk bare det var en vanlig Audi A4 Cabriolet også. Det var først når jeg kom nærmere at jeg la merke til at dette var noe helt annet enn en vanlig Audi A4 Cabriolet. Nærmere bestemt en Audi RS4 Cabriolet. Jeg følger såpass dårlig med på bil for tiden, så jeg aner ikke hvilken generasjon dette er, men fet var den uansett! Litt spesielt med den matte lakken må jeg si. Men det var uten tvil annerledes enn det man er vant til å se!

      

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2012/09/19/audi-rs4-cabriolet/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.