Nye Audi TT

Er det en bil jeg alltid har vært svak for, så er det Audi TT, og da aller helst coupeutgaven. Roadsterutgaven er også fet, men jeg tenker litt mer praktisk i hhv været vi har her i Norge. Har man mulighet til å ta 2 biler, så kunne Audi TT Roadster vært ett alternativ, men hvis Audi TT’en blir den eneste bilen, så er nok coupeutgaven å foretrekke. Nye Audi TT er bare rålekker, hvem kan vel si at dette ikke er stilig?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/06/nye-audi-tt/

1 kommentar

    • ThomasRino7 juni, 2006 kl 18:45

    Jeg kan ikke si at denne ikke er lekker! Er nå også blitt veldig fortrolig med frontlyktene, som jeg ikke likte noe særlig første gangen jeg så de offisielle bilden. 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.