«

»

jun 06 2006

Skriv ut Innlegg

Nye Audi TT

Er det en bil jeg alltid har vært svak for, så er det Audi TT, og da aller helst coupeutgaven. Roadsterutgaven er også fet, men jeg tenker litt mer praktisk i hhv været vi har her i Norge. Har man mulighet til å ta 2 biler, så kunne Audi TT Roadster vært ett alternativ, men hvis Audi TT’en blir den eneste bilen, så er nok coupeutgaven å foretrekke. Nye Audi TT er bare rålekker, hvem kan vel si at dette ikke er stilig?

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/06/06/nye-audi-tt/

1 kommentar

  1. ThomasRino

    Jeg kan ikke si at denne ikke er lekker! Er nå også blitt veldig fortrolig med frontlyktene, som jeg ikke likte noe særlig første gangen jeg så de offisielle bilden. 🙂

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.