«

»

jul 06 2006

Skriv ut Innlegg

Starter på busslappen om en måned

Jeg fortalte for litt over en uke siden at jeg har fått meg ny jobb som bussjåfør hos Borg Buss her i Fredrikstad, og i den sammenheng må jeg ta busslappen (førerkort klasse D). De fleste kjøreskolene har sommerferie i disse dager og det tar derfor litt tid før man kommer i gang igjen. Men den 10. august skal jeg ta grunnkurs for storbil, slik at jeg kan begynne å ta kjøretimer på buss. Den 4. september starter teorikurset og da håper jeg å være i mål iløpet av ikke så alt for lang tid.

Jeg har vært i kontakt med opptil flere kjøreskoler i distriktet og Stjørdal-Meråker Trafikkskole i Trønderlag, men 10. august er det tidligste jeg klarte å få til. Stjørdal-Meråker Trafikkskole starter opp den 30. juli med sine intensivkurs, men både kursstart 30. juli og 27. august er stapp fulle. Første ledige er 17. september. Jeg velger derfor å ta lappen hos Wright Trafikkskole som holder til på Christianslund. Noe nærmere enn det skal man vel ikke forlange! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/06/starter-pa-busslappen-om-en-maned/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.