Starter på busslappen om en måned

Jeg fortalte for litt over en uke siden at jeg har fått meg ny jobb som bussjåfør hos Borg Buss her i Fredrikstad, og i den sammenheng må jeg ta busslappen (førerkort klasse D). De fleste kjøreskolene har sommerferie i disse dager og det tar derfor litt tid før man kommer i gang igjen. Men den 10. august skal jeg ta grunnkurs for storbil, slik at jeg kan begynne å ta kjøretimer på buss. Den 4. september starter teorikurset og da håper jeg å være i mål iløpet av ikke så alt for lang tid.

Jeg har vært i kontakt med opptil flere kjøreskoler i distriktet og Stjørdal-Meråker Trafikkskole i Trønderlag, men 10. august er det tidligste jeg klarte å få til. Stjørdal-Meråker Trafikkskole starter opp den 30. juli med sine intensivkurs, men både kursstart 30. juli og 27. august er stapp fulle. Første ledige er 17. september. Jeg velger derfor å ta lappen hos Wright Trafikkskole som holder til på Christianslund. Noe nærmere enn det skal man vel ikke forlange! 🙂

Permalenke til denne artikkelen: https://www.kak.net/2006/07/06/starter-pa-busslappen-om-en-maned/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.